Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha már úgyis a nők a felsőbbre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha már úgyis a nők a felsőbbrendű nem, akkor nem lehetne az incelproblémát a Chadek jogainak korlátozásával megoldani?

Figyelt kérdés

Elméletileg rossz a nőnek az, ha a strici prostitúcióra kényszeríti. Ezután erre nem lenne lehetősége.

Elméletileg az is rossz a nőnek, ha csak hitegetik, de ő komolyan gondolja a kapcsolatot. Ezután erre sem lenne egy férfinek sem lehetősége.

Elméletileg az szintén rossz a nőnek, ha a férfi a kapcsolat elején a punciért teljesen másképp viselkedik, majd miután megkapta elviselhetetlenné válik. Erre szintén nem lenne lehetőségük a férfiaknak.

A megcsalás és bántalmazás is el lenne lehetetlenítve.

És ha bármelyik férfi ennek bevezetése ellen felszólalna, az elismerné, hogy neki tisztességtelen szándékai vannak a nőkkel szemben.

Az incelek életében ezzel semmi sem változna, hiszen ők eddig is ebben éltek, viszont gyakran kapjuk meg azt a sértést, hogy ha lehetőségünk lenne, ha mi is népszerűek lehetnénk a nők körében, akkor mi is ugyanolyan gonoszok lennénk.

2022. máj. 15. 12:04
1 2 3 4 5 6 7
 61/69 anonim ***** válasza:
10%

59

Igen, NEKEM abszolút normális. És ezt már 15 évesen láttam és elfogadtam. Nekem ezért nincsenek mentális betegségeim, lelki nyavalyáim, meg gyomorfekélyem. :)

2022. máj. 15. 19:35
 62/69 A kérdező kommentje:

#44: Ezzel csak az a baj, hogy a te szubjektív megítélésed alapján volt érdekes fejű a srác. Ezzel szemben ha én feltöltöm magamról a bármelyik fotómat a Photofeelerre, akkor minden esetben 1,4 és 2,9 közötti értéket kapok a 10-ből, Tinderen pedig csak olyanokkal matchelek, akik nem a külsőt nézik, hanem

- követőket gyűjtenek.

- chatbotok, webcamszexes kamu lányok

- OLYAN gyerekes anyukák, akikkel a beszélgetés vagy a randi során mégis kiderül, hogy MÉGIS pótapucit és/vagy eltartót keresnének. Az egyik kedvencem az volt, aki ezt külön már a leírásában leszögezte, aztán mikor a harmadik napon csak úgy tök mellékesen megkérdezte mivel foglalkozom és ebből már következtethetett, hogy 300 alatt keresek, hirtelen megváltozott a teljes addigi kommunikációja, ami csak még feltűnőbb volt attól, hogy mindezt leplezni próbálta, majd végül még 1,5 napnyi szenvedés után elég éles témaváltással rátért a spiritualitásra és a csillagjegyekre, aztán gondolom erre hivatkozva utasított el, még hozzátette, hogy ezer bocsi, de neki ez fontos, mert eddigi tapasztalatai is azt mutatják, hogy bizonyos csillagjegyekkel nem jön ki, függetlenül attól, hogy az illető hisz-e bennük.

Ezt még el is fogadhatnám női hülyeségnek, de nagyon furcsa volt, hogy

- ha ennyire fontos miért 3 nap múlva jött vele elő?

- miért változott meg ennyire, miután megtudta mit dolgozom? Addig én éreztem magam kínosan, mert egyébként nem vagyok ez az önmagáról spontán beszélős típus, utána viszont mint valami vizsgabiztos vagy vallatótiszt hirtelen teljesen stílust váltott. Ha nem hívott volna fel videochaten néha azt hittem volna nem is ugyanaz a nő kezeli már a telefont.

Úgyhogy ennyit ezekről. És tudom, hogy ez csak egy eset, a többivel el se jutottam idáig, vagy volt aki közölte is, hogy neki férfi (nagybetűs) kell, akinek ennyi idősen már van bizonyos egzisztenciája.

Olyan is volt, akin az látszott, hogy ugyan nem érdekli egyáltalán a férfi anyagi helyzete, viszont élvezte 10 mondatonként beletörölni a lábát verbálisan minden férfibe, mondván hogy ő volt hogy 3 munkahelyen dolgozott mielőtt felsővezető lett meg vitte a háztartást meg a legtöbb férfi tisztelet a kivételnek (ezt a frázist nagyon szerette használni) egy semmirekellő tróger meg ő úgy gondolja hogy valamilyen értelemben a nő minden esetben az anyja kicsit a férfiaknak, csak az nem mindegy mennyire, mert nincs is olyan dolog a világon, amit a nők ne tudnának jobban csinálni, mint a férfiak az agresszión kívül meg ő egyedül ácsolta a tetőt az anyja vidéki házán azt is munka mellett és még a nővére babájáról is ő gondoskodott amit egyedül kellett nevelnie a nővérének mert a szemét férfiak és én untam meg a második randin, amikor úgy kezelt mint valami darab sz...rt

"Jaj, mindig elfelejtem, hogy pasival vagyok, ti ezt nem tudhatjátok." meg hogy reméli sokáig bírom a szexet, mert mi pasik egylövetűek vagyunk bárki bármit hazudik, ebben is jobbak a nők.

2022. máj. 15. 19:37
 63/69 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező linkelj már egy képet ide magadról, most kiváncsi lettem. Szerintem annyira ronda emberek nem lehetnek itt. Max átlagosok kevés önbizalommal.
2022. máj. 15. 19:42
 64/69 anonim ***** válasza:
82%

64

58-as vagyok, nem a kérdező, de hidd el, nem akarsz képet látni rólam. :)

2022. máj. 15. 19:44
 65/69 anonim ***** válasza:
100%
65 Te is küldhetsz, szerintem annyira durva senki nem lehet itt.
2022. máj. 15. 19:56
 66/69 A kérdező kommentje:

Hidd el, hogy túl vagyok én már ezeken. Bazári majmot nem akarok csinálni magamból, mit nyerek azzal, ha mutatok neked képet magamról?

Egyrészt egy kép önmagában nem mutat semmit, elküldhetném mind a 27-et, amiket az évek során feltöltöttem Photofeelerre vagy Tinderre.

Érdekes, akik élőben ismernek néhány férfit meg 1-2 bunkóbb részeg nőt a buliban senki nem merte még a szemembe mondani, hogy ronda vagyok, amit betudok annak, hogy az emberek nem akarják megbántani a másikat.

Vagy annak, hogy a ronda a szemükben valami extrém dolog, miközben minden ronda, ami a vonzalmi küszöb alatt helyezkedik el. Lényegtelen, hogy nem torz az arcom, nem vagyok törpenövésű, sem elhízott, nincs semmilyen genetikai rendellenességem, ha a semmi olyan tulajdonság nincs bennem, amit vonzónak találnának a nők.

Érdekes, a Trustworthy meg a Smart pontszámom lebontva tartalmazott maximális pontot is, de az Attractiveness csak és kizárólag No vagy Somewhat-et.

Ami tökéletesen korrelált a Tinderen elért "sikereimmel" is.

Régebben, mikor még ezen az oldalon lehetett privát üzenetben beszélgetni lányokkal, nagyon sokszor rengeteg üzenetváltás volt, a képküldés után mindig elvesztették az érdeklődésüket.

Személyes ismerőseimnek még a mai napig áll az az ajánlatom is, hogy ha találnak olyan nőt, aki hajlandó velem legalább 1 hónapig járni (úgy, hogy aktív szexuális életet is élünk meg találkozgatunk is, elmegyünk ide-oda) sikerdíjat fizetek annak, aki összehoz ilyen nővel. Volt aki röhögött, hogy csődbe fogok menni, azóta is keres nekem ilyen nőt... Pedig a covid idején elég pénzszűkében volt, emlékeztettem őt erre az ajánlatra, akkor sem talált senkit vagy túl nagy falatnak tűnt neki a dolog és inkább nem is foglalkozott vele.

Szavakban mindenki nagymenő, de mikor a tettek mezejére kell lépni, akkor kihátrál.

2022. máj. 16. 00:12
 67/69 anonim ***** válasza:
100%
Most is lehet még privát üzenetet küldeni.
2022. máj. 16. 00:27
 68/69 A kérdező kommentje:
Azt igen, abból nem alakul ki beszélgetés. Legtöbbször nem is válaszolnak rá, ha igen is elhal a beszélgetés rövid időn belül. Régen heteket, hónapokat el lehetett levelezni ellenkező neműekkel képküldési kényszer nélkül úgy, hogy írásban még flörtölgettünk is.
2022. máj. 16. 00:40
 69/69 anonim ***** válasza:
100%

67

Nyerni nem nyersz vele semmit az tény, de szerintem senki sem olyan ronda hogy az emberek meneküljenek előle. Kaptam már képet másoktól akik így éreztek, igazából velük sem volt semmi gond kinézetileg, átlagos emberek egytől egyig, amivel nincs semmi gond. Én sem vagyok egy Kylie Jenner, elég introvertált is, Tinderen csak kettő emberrel jutottam el a randiig, végül a másodikkal a mai napig együtt vagyunk. Sajnos tényleg vannak emberek akiknek nem könnyű a párkeresés, nekem sem volt az, igazából ez tényleg szerencse kérdése hogy megtalálod-e azt akivel összeillesz.

2022. máj. 16. 00:51
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!