Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha már úgyis a nők a felsőbbre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha már úgyis a nők a felsőbbrendű nem, akkor nem lehetne az incelproblémát a Chadek jogainak korlátozásával megoldani?

Figyelt kérdés

Elméletileg rossz a nőnek az, ha a strici prostitúcióra kényszeríti. Ezután erre nem lenne lehetősége.

Elméletileg az is rossz a nőnek, ha csak hitegetik, de ő komolyan gondolja a kapcsolatot. Ezután erre sem lenne egy férfinek sem lehetősége.

Elméletileg az szintén rossz a nőnek, ha a férfi a kapcsolat elején a punciért teljesen másképp viselkedik, majd miután megkapta elviselhetetlenné válik. Erre szintén nem lenne lehetőségük a férfiaknak.

A megcsalás és bántalmazás is el lenne lehetetlenítve.

És ha bármelyik férfi ennek bevezetése ellen felszólalna, az elismerné, hogy neki tisztességtelen szándékai vannak a nőkkel szemben.

Az incelek életében ezzel semmi sem változna, hiszen ők eddig is ebben éltek, viszont gyakran kapjuk meg azt a sértést, hogy ha lehetőségünk lenne, ha mi is népszerűek lehetnénk a nők körében, akkor mi is ugyanolyan gonoszok lennénk.

2022. máj. 15. 12:04
1 2 3 4 5 6 7
 51/69 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem mentek fizetős lányokhoz ? Ott még választhattok is.

Úgy értem az elméleteitek alapján ez a leglogikusabb döntés.

Hiszen nem nézték ki jól ami miatt nem kelletek a nőknek így csak nyernétek egy fizetős lánnyal.

Vagy hibás az elmélet ?

2022. máj. 15. 18:30
 52/69 anonim ***** válasza:
100%
Inkább csak legyen ingyen oktatás. Pl önfejlesztés, pszichológia, és társaik.
2022. máj. 15. 18:42
 53/69 anonim ***** válasza:
5%
Én inkább arra szavazok, hogy világszinten tiltsák be az online datinget és a social media-t. Az már bőven elég lenne, hogy újra kiegyenlítebb legyen a verseny.
2022. máj. 15. 18:46
 54/69 anonim ***** válasza:
12%

52

Hibás az érvelés, okoska. Ugyanis az én szememben a prostik is kerülendő nők. Én MÁR NEM IS AKAROK kapcsolatot. 40 éves koromtól mostanáig (6 évig) keményen dolgoztam azért, hogy ma már MEGNÉZNEK a nők, sőt, egyszer-kétszer kezdeményeztek is. Csak most már ők nem kellenek nekem. Túlságosan is megszoktam az egyedüllét végtelen szabadságát és kényelmét. :)

2022. máj. 15. 18:49
 55/69 anonim ***** válasza:
18%

Látod ez mondjuk jó hozzáállás. Sajnos én eddig csak ronda nőket tudtam visszautasítani, de jó érzés volt az is. Édes bosszú :).

2022. máj. 15. 18:52
 56/69 anonim ***** válasza:
93%
Eskü ti betegek vagytok xD
2022. máj. 15. 19:03
 57/69 anonim ***** válasza:
12%

57

A te szemedben lehet, jogod van a véleményedhez. Én nem vagyok rinyáló incel, MGTOW vagyok. Én még csak nem is kezdeményeztem, próbálkoztam EGYSZER SEM életemben. 15 éves korom óta nem keresem, hanem KERÜLÖM a nők társaságát, csak egy minimálisan szükséges kontaktot engedek meg, ez kimerül például abban, hogy köszönök a boltban a pénztárosnőnek.

De ezt én választottam.

2022. máj. 15. 19:09
 58/69 anonim ***** válasza:
100%

58as.

Szerinted ez így normális ?

2022. máj. 15. 19:13
 59/69 anonim ***** válasza:
24%

Én is ilyen vagyok. Ronda nő nekem se kell, akkor inkább egyedül vagyok. Igen, normális.

2022. máj. 15. 19:15
 60/69 anonim ***** válasza:
100%
Na jól van én mentem inkább filmezni 😅 ez már nekem sok.
2022. máj. 15. 19:17
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!