Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha már úgyis a nők a felsőbbrendű nem, akkor nem lehetne az incelproblémát a Chadek jogainak korlátozásával megoldani?
Elméletileg rossz a nőnek az, ha a strici prostitúcióra kényszeríti. Ezután erre nem lenne lehetősége.
Elméletileg az is rossz a nőnek, ha csak hitegetik, de ő komolyan gondolja a kapcsolatot. Ezután erre sem lenne egy férfinek sem lehetősége.
Elméletileg az szintén rossz a nőnek, ha a férfi a kapcsolat elején a punciért teljesen másképp viselkedik, majd miután megkapta elviselhetetlenné válik. Erre szintén nem lenne lehetőségük a férfiaknak.
A megcsalás és bántalmazás is el lenne lehetetlenítve.
És ha bármelyik férfi ennek bevezetése ellen felszólalna, az elismerné, hogy neki tisztességtelen szándékai vannak a nőkkel szemben.
Az incelek életében ezzel semmi sem változna, hiszen ők eddig is ebben éltek, viszont gyakran kapjuk meg azt a sértést, hogy ha lehetőségünk lenne, ha mi is népszerűek lehetnénk a nők körében, akkor mi is ugyanolyan gonoszok lennénk.
Na és ezt mégis hogyan?
Nőként én szívesen támogatnám a kezdeményezést, de igen csak izgat a kérdés, hogy tervezed ezt? Hogyan befolyásolsz egyéneket úgy, hogy nem vagy jelen? Hogy dől el, hogy csak hiteget, teszi a szépet? Eleve ki dönti el?
Hogy akadályozod meg, hogy bosszúból legyenek besározva, illetve, hogy bizonyítod, hogy megtette?
Számtalanszor bebizonyosodott itt is, és az életben is, hogy nem a "chad" a bántalmazó, hanem az ocsmány prolik, meg az incelek lennének, ha volna rá lehetőségük. De nektek csak a verbális bántalmazás marad, az erőszakkal fenyegetőzés, meg a nők gyalázása. Akkor se kellene senkinek a csedezős-alfázós fajtád ha nem lenne másmilyen férfi.
Hálistennek nem korlátozhatod senki jogait. Elég szánalmas amúgy, hogy a nők korlátozása mellett most már a jó pasik korlátozása is felbukkan a hagymázas álmaidban.
A futtatás és a bántalmazás már most is böntetendő.
A megcsalás, kapcsolat eleji sumákolás pedig erkölcsileg elítélendő, de beletartozik a magánéleti szabadságba.
Jól elszaladt melletem az idő.
Feljövök ide és ilyenek vannak a kérdésben, hogy incel meg chad .
Mi a lóf@sz történik gyerekek ?!
8
Szerintem a mai férfi divat szerint, aki megfelel a mai ideálnak...ezesetben lehet most ez a páva. Vagy nem tudom, én semmilyen divatot nem követek, de én erre tudnék tippelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!