Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha már úgyis a nők a felsőbbre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha már úgyis a nők a felsőbbrendű nem, akkor nem lehetne az incelproblémát a Chadek jogainak korlátozásával megoldani?

Figyelt kérdés

Elméletileg rossz a nőnek az, ha a strici prostitúcióra kényszeríti. Ezután erre nem lenne lehetősége.

Elméletileg az is rossz a nőnek, ha csak hitegetik, de ő komolyan gondolja a kapcsolatot. Ezután erre sem lenne egy férfinek sem lehetősége.

Elméletileg az szintén rossz a nőnek, ha a férfi a kapcsolat elején a punciért teljesen másképp viselkedik, majd miután megkapta elviselhetetlenné válik. Erre szintén nem lenne lehetőségük a férfiaknak.

A megcsalás és bántalmazás is el lenne lehetetlenítve.

És ha bármelyik férfi ennek bevezetése ellen felszólalna, az elismerné, hogy neki tisztességtelen szándékai vannak a nőkkel szemben.

Az incelek életében ezzel semmi sem változna, hiszen ők eddig is ebben éltek, viszont gyakran kapjuk meg azt a sértést, hogy ha lehetőségünk lenne, ha mi is népszerűek lehetnénk a nők körében, akkor mi is ugyanolyan gonoszok lennénk.

2022. máj. 15. 12:04
1 2 3 4 5 6 7
 41/69 A kérdező kommentje:

"nem valami magas, kicsit kövér és félig cigány, de olyan stílusa, szövege van amivel a legtöbb nőt leveszi a lábáról. És mivel ez egy gyár, így ergó valami sok pénze sincs.

De nem kell hinni nekem, maradj a kis incel buborékodban"

Hiszek neked. Kiemelném a lényeget "félig cigány" tehát KREOL, a vonások megvannak, amik nélkül csak egy kis joviális fejű pufi jóllakott óvodás lenne, aki arra lenne jó, hogy szórakoztassa a kolléganőit, de mindent a szemnek, semmit a kéznek.

Viszont te nőként ennek nem tulajdonítasz jelentőséget.

Valószínűleg a háttér mögé sem nézel, hogy gyári munkás félcigány feltehetőleg ezen a szellemi kapacitási szinten jól érzi magát de minimum már beletörődött. Nem dédelget nagyobb álmokat, élete csúcspontja mondjuk egy családi ház, kocsi, meg 2-3 gyerek, esetleg egyéni vállalkozói szakmát beindítani.

Nagyon sok ember él ezen az életszínvonalon, így sokkal nagyobb a merítési háló.

Eközben én nem szeretnék egzisztenciálisan azért LESÜLLYEDNI, hogy ebből a körből válogathassak. Sem gyártósorra nem fogok azért elmenni dolgozni, ahol vegyes a nemek aránya.

#35: "amikor egy számomra kifejezetten taszító srác két együtt töltött nap alatt annyira megtettszett, hogy évekig tartott a vonzalmam - de feltételezem, hazugnak leszek nevezve."

Nem leszel hazugnak nevezve, de én ezt életemben háromszor láttam ilyet, az egyik esetben egy állatkínzó cigánygyerek volt ez a srác, aki épp a viselkedése miatt nem volt vonzó, majd mégis összejött a csajjal, a másik esetben egy tetovált emós srác, aki a síránkozó világvége stílusa miatt nem volt vonzó, de sorra dugta a nőket, akikkel utána nem akart együtt lenni, mert igazából elvolt a kis világában, de néhány nő még hónapokig tepert utána meg érdeklődött felőle, hogy mekkora hatással volt rá, a harmadik pedig egy tipikus bájúgnár, aki véletlenül olyan ember előtt mondta, hogy a Katát csak megdugná, mert semmi izgalmas nincs benne, hogy ennek hatására a Kata hetekig látványosan utálta, míg egy céges bulin magából kivetkőzve Szex és New York-os stílusban rámászott a srácra, aztán egy darabig még együtt voltak, de látszott, hogy a lány is cikinek érezte a dolgot, hogy ott többen tanúi voltunk az eseményeknek és sokáig összesúgtak a háta mögött.

2022. máj. 15. 17:36
 42/69 anonim ***** válasza:
100%

"Nem dédelget nagyobb álmokat, élete csúcspontja mondjuk egy családi ház, kocsi, meg 2-3 gyerek, esetleg egyéni vállalkozói szakmát beindítani."

Nekem ez eléggé korrektnek tűnik mint cél.

Főként női válaszok érdekelnének.

Ez tényleg ennyire alacsony cél az életben ahogy a kérdező gondolja?!

2022. máj. 15. 17:41
 43/69 anonim ***** válasza:
100%

42

Akkor bemutatok neked egy negyedik esetet is, aztán vagy elhiszed, vagy nem. :D

Intelligens, vicces de kövér és némiképp hát... furcsa külsejű fiú. Egy tanulmányi kiránduláson találkoztunk, és annyira bejött a személyisége, a tudása, a humora, a mód, ahogy megnyilvánult, ahogy a többi diákkal meg a tanárokkal viselkedett, hogy két nap alatt teljesen odalettem érte. Nem mertem kezdeményezni, de kerestem a társaságát a kirándulás alatt.

Neki valószínűleg nem jöttem be - aránylag okésan nézek ki, vékony vagyok, de semmi extra. Azóta is filózom rajta, vajon mi lett volna, ha elhívom egy kávéra? :D

Na ez persze csak az én példám, nem reprezentatív kutatás eredménye, nem minden lánynak másodlagos a külső és nem minden előnytelen külsejű fiú sziporkázó személyiség. De úgyis csak egy kiegészítésként szolgált a jópár színész mellé, akik egyáltalán nem a mindent elsöprő szépségük miatt népszerűek a nők körében.

Ha nem vagy jóképű, akkor kell valami plusz, de azt a pluszt nem szabad lebecsülni.

2022. máj. 15. 17:56
 44/69 anonim ***** válasza:
0%

44

Ez jó lenne vlami "Túl jó nő a csajom" típusú Hollywood-i mesefilm forgatókönyvének, de most találtad ki. Nem gondoltál még arra, hogy forgatókönyvet írj? :)

2022. máj. 15. 18:04
 45/69 anonim ***** válasza:
0%
Plusz pedig nem létezik, legalábbis olyan nem, ami a chad-külsőt helyettesítené. Ilyen nincs a nők szemében.
2022. máj. 15. 18:06
 46/69 anonim ***** válasza:
100%

Tudtam, hogy hazugnak fogtok nevezni, mert nektek minden hazugság, ami nem fér bele a világnézetetekbe. :D

És amúgy külön kiemeltem, hogy OKÉSAN nézek ki, tehát bármennyire is szeretném, nem én vagyok az említett film szőke bombázója.

Azt is kiemeltem, hogy ez nem föltétlenül általános, de a puszta esélyét elvitatni annak, hogy az intelligencia, humor és jó személyiség vonzóvá tud tenni egy embert, az nem sok jóra vall.

2022. máj. 15. 18:11
 47/69 anonim ***** válasza:
13%

47

Akkor baromira más univerzumban élünk, mert életem 46 éve alatt én nem láttam hasonlót, pedig éltem az ország legkülönbözőbb helyein, 10 évig pedig külföldön.

2022. máj. 15. 18:15
 48/69 anonim ***** válasza:
13%

Én se láttam még sose ilyet. Rondát rondával igen, rondát széppel soha.

2022. máj. 15. 18:20
 49/69 anonim ***** válasza:
100%

48, 49

Ezt akkor sem láthattátok volna, ha ti is ott vagytok azon a tanulmányi kiránduláson. Mint említettem, gyáva voltam a kezdeményezéshez, tehát konkrétan nem volt mit látni. 🤷‍♀️ Ennyiben mindenképpen igazatok van. :D

2022. máj. 15. 18:21
 50/69 anonim ***** válasza:
13%

49

Én még csak átlagost sem láttam soha széppel. De még átlagost sem átlag alattival (ami nem feltétlen rondát jelent).

2022. máj. 15. 18:25
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!