Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha már úgyis a nők a felsőbbrendű nem, akkor nem lehetne az incelproblémát a Chadek jogainak korlátozásával megoldani?
Elméletileg rossz a nőnek az, ha a strici prostitúcióra kényszeríti. Ezután erre nem lenne lehetősége.
Elméletileg az is rossz a nőnek, ha csak hitegetik, de ő komolyan gondolja a kapcsolatot. Ezután erre sem lenne egy férfinek sem lehetősége.
Elméletileg az szintén rossz a nőnek, ha a férfi a kapcsolat elején a punciért teljesen másképp viselkedik, majd miután megkapta elviselhetetlenné válik. Erre szintén nem lenne lehetőségük a férfiaknak.
A megcsalás és bántalmazás is el lenne lehetetlenítve.
És ha bármelyik férfi ennek bevezetése ellen felszólalna, az elismerné, hogy neki tisztességtelen szándékai vannak a nőkkel szemben.
Az incelek életében ezzel semmi sem változna, hiszen ők eddig is ebben éltek, viszont gyakran kapjuk meg azt a sértést, hogy ha lehetőségünk lenne, ha mi is népszerűek lehetnénk a nők körében, akkor mi is ugyanolyan gonoszok lennénk.
"nem valami magas, kicsit kövér és félig cigány, de olyan stílusa, szövege van amivel a legtöbb nőt leveszi a lábáról. És mivel ez egy gyár, így ergó valami sok pénze sincs.
De nem kell hinni nekem, maradj a kis incel buborékodban"
Hiszek neked. Kiemelném a lényeget "félig cigány" tehát KREOL, a vonások megvannak, amik nélkül csak egy kis joviális fejű pufi jóllakott óvodás lenne, aki arra lenne jó, hogy szórakoztassa a kolléganőit, de mindent a szemnek, semmit a kéznek.
Viszont te nőként ennek nem tulajdonítasz jelentőséget.
Valószínűleg a háttér mögé sem nézel, hogy gyári munkás félcigány feltehetőleg ezen a szellemi kapacitási szinten jól érzi magát de minimum már beletörődött. Nem dédelget nagyobb álmokat, élete csúcspontja mondjuk egy családi ház, kocsi, meg 2-3 gyerek, esetleg egyéni vállalkozói szakmát beindítani.
Nagyon sok ember él ezen az életszínvonalon, így sokkal nagyobb a merítési háló.
Eközben én nem szeretnék egzisztenciálisan azért LESÜLLYEDNI, hogy ebből a körből válogathassak. Sem gyártósorra nem fogok azért elmenni dolgozni, ahol vegyes a nemek aránya.
#35: "amikor egy számomra kifejezetten taszító srác két együtt töltött nap alatt annyira megtettszett, hogy évekig tartott a vonzalmam - de feltételezem, hazugnak leszek nevezve."
Nem leszel hazugnak nevezve, de én ezt életemben háromszor láttam ilyet, az egyik esetben egy állatkínzó cigánygyerek volt ez a srác, aki épp a viselkedése miatt nem volt vonzó, majd mégis összejött a csajjal, a másik esetben egy tetovált emós srác, aki a síránkozó világvége stílusa miatt nem volt vonzó, de sorra dugta a nőket, akikkel utána nem akart együtt lenni, mert igazából elvolt a kis világában, de néhány nő még hónapokig tepert utána meg érdeklődött felőle, hogy mekkora hatással volt rá, a harmadik pedig egy tipikus bájúgnár, aki véletlenül olyan ember előtt mondta, hogy a Katát csak megdugná, mert semmi izgalmas nincs benne, hogy ennek hatására a Kata hetekig látványosan utálta, míg egy céges bulin magából kivetkőzve Szex és New York-os stílusban rámászott a srácra, aztán egy darabig még együtt voltak, de látszott, hogy a lány is cikinek érezte a dolgot, hogy ott többen tanúi voltunk az eseményeknek és sokáig összesúgtak a háta mögött.
"Nem dédelget nagyobb álmokat, élete csúcspontja mondjuk egy családi ház, kocsi, meg 2-3 gyerek, esetleg egyéni vállalkozói szakmát beindítani."
Nekem ez eléggé korrektnek tűnik mint cél.
Főként női válaszok érdekelnének.
Ez tényleg ennyire alacsony cél az életben ahogy a kérdező gondolja?!
42
Akkor bemutatok neked egy negyedik esetet is, aztán vagy elhiszed, vagy nem. :D
Intelligens, vicces de kövér és némiképp hát... furcsa külsejű fiú. Egy tanulmányi kiránduláson találkoztunk, és annyira bejött a személyisége, a tudása, a humora, a mód, ahogy megnyilvánult, ahogy a többi diákkal meg a tanárokkal viselkedett, hogy két nap alatt teljesen odalettem érte. Nem mertem kezdeményezni, de kerestem a társaságát a kirándulás alatt.
Neki valószínűleg nem jöttem be - aránylag okésan nézek ki, vékony vagyok, de semmi extra. Azóta is filózom rajta, vajon mi lett volna, ha elhívom egy kávéra? :D
Na ez persze csak az én példám, nem reprezentatív kutatás eredménye, nem minden lánynak másodlagos a külső és nem minden előnytelen külsejű fiú sziporkázó személyiség. De úgyis csak egy kiegészítésként szolgált a jópár színész mellé, akik egyáltalán nem a mindent elsöprő szépségük miatt népszerűek a nők körében.
Ha nem vagy jóképű, akkor kell valami plusz, de azt a pluszt nem szabad lebecsülni.
44
Ez jó lenne vlami "Túl jó nő a csajom" típusú Hollywood-i mesefilm forgatókönyvének, de most találtad ki. Nem gondoltál még arra, hogy forgatókönyvet írj? :)
Tudtam, hogy hazugnak fogtok nevezni, mert nektek minden hazugság, ami nem fér bele a világnézetetekbe. :D
És amúgy külön kiemeltem, hogy OKÉSAN nézek ki, tehát bármennyire is szeretném, nem én vagyok az említett film szőke bombázója.
Azt is kiemeltem, hogy ez nem föltétlenül általános, de a puszta esélyét elvitatni annak, hogy az intelligencia, humor és jó személyiség vonzóvá tud tenni egy embert, az nem sok jóra vall.
47
Akkor baromira más univerzumban élünk, mert életem 46 éve alatt én nem láttam hasonlót, pedig éltem az ország legkülönbözőbb helyein, 10 évig pedig külföldön.
Én se láttam még sose ilyet. Rondát rondával igen, rondát széppel soha.
48, 49
Ezt akkor sem láthattátok volna, ha ti is ott vagytok azon a tanulmányi kiránduláson. Mint említettem, gyáva voltam a kezdeményezéshez, tehát konkrétan nem volt mit látni. 🤷♀️ Ennyiben mindenképpen igazatok van. :D
49
Én még csak átlagost sem láttam soha széppel. De még átlagost sem átlag alattival (ami nem feltétlen rondát jelent).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!