Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha már úgyis a nők a felsőbbrendű nem, akkor nem lehetne az incelproblémát a Chadek jogainak korlátozásával megoldani?
Elméletileg rossz a nőnek az, ha a strici prostitúcióra kényszeríti. Ezután erre nem lenne lehetősége.
Elméletileg az is rossz a nőnek, ha csak hitegetik, de ő komolyan gondolja a kapcsolatot. Ezután erre sem lenne egy férfinek sem lehetősége.
Elméletileg az szintén rossz a nőnek, ha a férfi a kapcsolat elején a punciért teljesen másképp viselkedik, majd miután megkapta elviselhetetlenné válik. Erre szintén nem lenne lehetőségük a férfiaknak.
A megcsalás és bántalmazás is el lenne lehetetlenítve.
És ha bármelyik férfi ennek bevezetése ellen felszólalna, az elismerné, hogy neki tisztességtelen szándékai vannak a nőkkel szemben.
Az incelek életében ezzel semmi sem változna, hiszen ők eddig is ebben éltek, viszont gyakran kapjuk meg azt a sértést, hogy ha lehetőségünk lenne, ha mi is népszerűek lehetnénk a nők körében, akkor mi is ugyanolyan gonoszok lennénk.
#26: "A nőknek amúgy a külsőt illetően kisebb igényük van"
Hogyan tudtok ekkorát hazudni. Ezeket tényleg elhiszitek, mint a laposföldesek?
Épp a nő az, aki MAXIMUM akkor húzza mondjuk a 30-40%-át! jobbra a férfiaknak, ha már családot szeretne alapítani és ki kell terjeszteni a hálót. Vagy ha gyerekes anyuka és ilyen kondíciókkal keres pasit. És még akkor sem a teljes paletta játszik.
Ha ő tudatosan csak szexelni akar, csak laza kapcsolatot akar, akkor jó, ha az 5%-át jobbra húzza, de inkább 1-2-3.
Az oka pedig egyértelmű: Szexre, laza kapcsolatra nem számít, hogy van-e párja, van-e családja, hűséges-e, van-e egzisztenciája, mamahoteles-e, stb. Egyetlen dolog számít: olyan elemi erővel vonzódjon hozzá, mint még senkihez soha.
Komoly kapcsolatra pedig épp fordítva. Nem lehet családja, legyen minimum x egzisztenciája, ne legyen mamahoteles, de a anyóssal, apóssal is jól ki lehessen jönni, a barátai is legyenek kompatibilisek, legyen csomó közös hobbi és a végén marad a külső... Azt néha fel kell áldozni. Nem mindig, csak néha.
"Ha se jó külseje, se stílusa, személyisége van akkor bukta."
A stílus és a személyiség nem hozza el a szexuális vonzalmat, csakis a külső.
"Hogyan tudtok ekkorát hazudni. Ezeket tényleg elhiszitek, mint a laposföldesek?"
Én abból indulok ki, amit tapasztalok. Nekem van egy munkatársam aki népszerű a nőknél..nem valami magas, kicsit kövér és félig cigány, de olyan stílusa, szövege van amivel a legtöbb nőt leveszi a lábáról. És mivel ez egy gyár, így ergó valami sok pénze sincs.
De nem kell hinni nekem, maradj a kis incel buborékodban, ki nem szarja le hogy most hazugnak bélyegzel e vagy sem. Én nyugodtan fogok tőle aludni..
"A stílus és a személyiség nem hozza el a szexuális vonzalmat, csakis a külső."
A férfiaknál igen, nőknél nem. Gondolod, hogy ha Benedict Cumberbatch vagy Adam Driver uncsi, rosszfej, tehetségtelen pasik lennének, akkor a nők imádnák őket? Aligha. Ugyanez igaz Vincent Casselre, (a fiatal) Jack Nicholsonra, Russel Brandre, Rupert Grintre és még sorolhatnám.
A saját életemből is tudnék ellenpéldát hozni, amikor egy számomra kifejezetten taszító srác két együtt töltött nap alatt annyira megtettszett, hogy évekig tartott a vonzalmam - de feltételezem, hazugnak leszek nevezve.
#28: "Be kellene fejezni a hazudozást és akkor a ronda férfiak se fognak próbálkozni soha többé szép nőknél."
De hát akkor kinek a pénzéből tudna olyan életet élni sok nő, amilyet?
Meg kinek a HÁTSZELÉVEL tudna huszonévesen diplomás középvezető lenni?
#30: Nem megváltoztatni kell, csak méltányossá tenni. Egyetlen gazdag sem tud annyi élelmiszert és alapvető javakat fogyasztani, hogy emiatt hiány alakuljon ki belőle.
De nagyjából egyenlő nemi eloszlás mentén a felső kör számos nőt le tud kötni, így hiány alakul ki belőlük.
A természetes szelekció meg attól a pillanattól nem hat, hogy egy EMBER ÁLTAL LÉTREHOZOTT társadalmon BELÜL szintén EMBER ÁLTAL létrehozott szabályok mentén érvényesülnek bizonyos emberek, akik a vadonban, önmagukra utalva nem lennének túlzottan életképesek.
Ráadásul ugyanaz van, mint ami az arisztokrácia bukását is eredményezte. Aki jó helyre születik, annak szinte semmit nem kell küzdenie, de mivel minimális energiabefektetéssel óriási eredményeket tud elérni, ezért ő maga is nagyra lesz magától és a társadalom is tőle.
Aki viszont rossz helyre születik, az nagyon nehezen küzdi fel önmagát akár csak átlagos szintre. Azt pedig még mindig átlagos szintnek fogja tekinteni a társadalom.
Úgyhogy az evolúcióval kár jönni, mert régebben hiába volt kegyetlenebb és veszélyesebb a világ, ha egyértelmű, mindenkire vonatkozó törvények voltak.
Ma meg pénz beszél. Meg a külsőnek kizárólag a kilúgozott, látvány része dominál.
Többé már nem az a lényeg, hogy a férfi erős legyen, amit az izmok szimbolizáltak, hanem, hogy izmos.
Nem az a lényeg, hogy saját erőből ért el valamit, hanem a többiekhez képest legyen egy státusza.
Mindegy, gyerekek (mármint azok a férfitársaim, akik incel MGTOW vonalon mozognak)!
A lényeg az, hogy nem szabad belemenni a nőkkel, chadekkel, és más hasonszőrűekkel semmilyen vitába. Tisztelni kell őket, de határozottan elutasítani. El kell szeparálódni, a szexuális energiákat másba transzformálni, és meglátjátok, hogy szédületesen megváltozik az életetek. Én átéltem, tudom mit beszélek.
Ja az előző én voltam, 1
5-ös, 46 éves MGTOW
35
Hát hogyne..ha le is írnád a példáidat, megmagyaráznák az miért nem úgy van. Ezek nem nyitottak a "kívülállók" véleményére, tapasztalatára...ahogyan ők elképzelik a világot, az számukra az objektív valóság, és ha ettől eltérő véleményeket kapnak, azt már nem hajlandóak elhinni. Az ember hiába próbál segíteni, megosztani tapasztalataikat, semmit nem fogadnak meg belőle, maradnak a saját kis incel buborékjukban.
"Nem megváltoztatni kell, csak méltányossá tenni."
Hogyan akarod méltányossá tenni az emberi jogok megsértése nélkül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!