Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehet egy párkapcsolatban élő átlagember azért, hogy az incelprobléma megoldódjon, de legalábbis mérséklődjön?
Mégis mire gondolsz? Talán adják kölcsön a feleségeiket, es a 18 éves lányaikat szegény inceleknek?
Az hogy van pár életképtelen egyén, aki a saját csajozási kudarcai miatt csakis mást tud okolni, az nem a társadalom problémája, hanem csakis az egyéné.
A rengeteg ilyen kérdés már oda vezet engem, hogy azt mondom a kiírtásuk lenne a megoldás!
Tényleg ennyire nincs életed? Lakás tiszta? Meg van főzve? Vegyél egy macskát!
"Lakás tiszta? Meg van főzve?"
Persze. Anyuci már megcsinálta neki.
De hát épp ez a lényeg, az nem megy, hogy ha hajléktalanokról van szó, ha mentális betegekről, ha önhibájukon kívül sikertelen, magányos egyénekről, a legtöbb ember egyből agresszív, lekezelő lesz és még inkább kitaszítaná őket a társadalomból. Itt elsősorban egy szemléletváltásra lenne szükség, aminek az első lépése az lenne, hogy a társadalom peremére kerülteket is embernek tekintjük. Aztán segítünk rajtuk.
Ha egyre többen kiesnek a társadalomból, előbb-utóbb a többségi társadalomból kisebbség lesz, és az egész összeomlik a francba. Nem lehet azt mondani, hogy egy pár szerencsétlenről van csak szó.
"önhibájukon kívül sikertelen, magányos egyénekről"
........
Én ezt már annyiszor kifejtettem, nem koptatom a számat többször erről. Igenis mindenki magáért felelős, nem, nem lehet mindent másra kenni, nem, nem csak párkapcsolatban lehet boldog az ember. És nem, nem a többségnek kellene szemléletet váltania, hanem annak, aki változást akar az életébe.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!