Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Elsősorban nők véleményére...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elsősorban nők véleményére vagyok kíváncsi. 1-10 közötti skálán mennyire vagyok vállalható fejszerkezetileg? Kép alant, a linket nem engedte, így az két darab x helyére eu-t írjatok be, köszi előre is. 36/F

Figyelt kérdés
[link]
2022. ápr. 21. 17:59
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/77 A kérdező kommentje:

Meg ez van, hamarabb megöregedtem, mint kellett volna, de ezt is írtam. Genetika (apámtól), elmúlt években stressz, kialvatlanság stb.

Amúgy azt is írtam, hogy 30 éves koromig talán 3 hónap volt a leghosszabb idő, amíg nem volt senkim, és helyes lányok voltak. Jókat beszélgettünk, aztán mindig valahogy alakult. Sajnos mióta (ahogy azt is írtam), itthon vagyok muterral, mert ágyban fekvő beteg, folyamatos ellátást igényel, így már nincs nagyon emberekkel kapcsolatom (bolt, gyógyszertár, dohánybolt tengelyen kívül), így sajnálatos módon ezzel együtt én is sokat változtam emberileg, nem a legjobb értelemben, de ilyen az élet. Szép volt, jó volt az eleje, most meg ilyen, de nincs kesergés, teszem a dolgom aztán kész. Na ennyi.

2022. ápr. 22. 18:05
 72/77 anonim ***** válasza:
100%
A dohányzás öregít, de érdekes módon a bőrödön nem látszik, mert azon alig van ránc. Pedig azért 30, pláne 35 felett legtöbb pasin már van.
2022. ápr. 22. 18:20
 73/77 anonim ***** válasza:
100%
Cigi nélkül majdnem 1 év alatt (mondtad, h 60 lepedő) össze is jöhetne egy hajkezelés ára.
2022. ápr. 22. 18:22
 74/77 A kérdező kommentje:

72

Ja, ráncosodni nem ráncosodom, de szerintem ahhoz sem kell sok már.

73

De én szeretek dohányozni, nem akarok leszokni (mással amúgy sem tudom magam elfoglalni, ha épp nem melózom). Más rossz szokásom nincs, ha csak a kávézást hozzá nem vesszük, abból is lemegy 3 kotyogós naponta.

2022. ápr. 22. 18:28
 75/77 anonim ***** válasza:
100%
azért szerintem nem olyan rossz a helyzet. ha leszoknál a dohányzásról, az kihatna a bőrödre is szerintem.
2022. ápr. 22. 19:24
 76/77 A kérdező kommentje:

75

Szerintem elpusztulnék, próbáltam. 1 napig ment.

2022. ápr. 22. 19:31
 77/77 A kérdező kommentje:
Na kösz mindenkinek, téma számomra lezárva.
2022. ápr. 22. 20:48
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!