Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elsősorban nők véleményére vagyok kíváncsi. 1-10 közötti skálán mennyire vagyok vállalható fejszerkezetileg? Kép alant, a linket nem engedte, így az két darab x helyére eu-t írjatok be, köszi előre is. 36/F
42-45 nek nézel ki. Átlagos vagy ami kevés egy csinos nőhöz.
Ez az igazság.
43 Értem mit mondasz, de ide szerintem ez elég, nem egy konferencián vagyunk, nem is a szakdolgozat védésen vagy munkamegbeszélésen.
A mostani munkámhoz (mérnök vagyok) az is hozzátartozik, hogy a megrendelőkkel, hivatalokkal stb. tartsam a kapcsolatot/egyeztessek e-mail-ben, telefonon, ott megint más a helyzet, de nem magyarázkodom tovább. Azért köszi az észrevételt.
49
5 éve itthon ápolom édesanyámat egyedül, mellette itthonról melózok, viszem a háztartást, ellátom az állatokat, az kertet etc., maximum annyira tudom elhagyni a házat, hogy gyors gyógyszertár meg bolt, esetleg kutyasétáltatás. 18-tól 30 éves koromig permanens kapcsolatban voltam, most sajnos ez a nagy helyzet. Persze velem is van baj elég, ezt is elismerem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!