Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elsősorban nők véleményére vagyok kíváncsi. 1-10 közötti skálán mennyire vagyok vállalható fejszerkezetileg? Kép alant, a linket nem engedte, így az két darab x helyére eu-t írjatok be, köszi előre is. 36/F
Első ránézésre gyorsan be is csuktam....
De megnéztem jobban.
A szakáll nagyon sokat ront, igénytelen hatású és öregít.
Ahogy a kopaszodás is sajnos, bár arról nem tehetsz.
Kàr, mert amúgy a szemed szép, és az arcberendezésed se rossz.
Én nem nő vagyok de szerintem kicsit fiatalítani kéne rajtad, öregebbnek nézel ki mint 36.
Mi lenne ha letolnád kopaszra a ritkuló sérót és szakállat visszavennéd olyan 3 mm-re?
Ja és maga a kép is borzasztó előnytelen.
Ilyen nyomok magamról egy selfit jó görcsösen hatás. Azon is dolgozhatnál.
Alapvető szabály hogy alulról soha nem fenykepezunk mert mindenkinek előnytelen.
Amúgy a szakáll tényleg szörnyű. Ha úgy egyharmad ilyen hosszú lenne sokkal jobb lenne.
Ettől függetlenül teljesen átlagos arcod van. Nem vagy kiemelkedően helyes, de semmi csúnya nincs az arcodban. 10/5-6
Szerintem szimpatikus fejed van! De javaslom a borostat és a frizuravaltast.
Idősebbnek nézel ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!