Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elsősorban nők véleményére vagyok kíváncsi. 1-10 közötti skálán mennyire vagyok vállalható fejszerkezetileg? Kép alant, a linket nem engedte, így az két darab x helyére eu-t írjatok be, köszi előre is. 36/F
60
Nem vagyok elkeseredve, de köszi :)
"Beultethet 700-750 ezer ftert hajat maganak a kerdezo"
Az ő állapotában legalább 2-3 alkalom kellene neki, alkalmanként is kb. 1 millió lenne. De nem akar szóval mindegy :D
"Harminc felett 10/9 esetben annak is eltunik a hangsulyos allkapcsa, akinek volt"
Marhaság. Nézd meg pl. Terence Hill-t. Ő 80 felett is "gigachad". Ez a csontozaton múlik és hogy ne hízzon el az ember.
Az ő állapotában legalább 2-3 alkalom kellene neki, alkalmanként is kb. 1 millió lenne. De nem akar szóval mindegy :D
Graftban mérik, a kérdező nem takopasz, na oda kell a 3 alkalmas 1-1 milliós kezelés. A kérdező esetében max 1 millió ft ez. De ha van akció, akkor 800 ból kijöhet. Azért mondom, mert láttam már, nézegettem h hasonló közepes kopaszságot mennyiből tettek rendbe a dokik.
Itt van:
Konzultációs díjingyenes
1000-2500 hajszál között (160 Ft/szál)160 000 HUF-400 000 HUF
2500-4000 hajszál között (160 Ft/szál)400 000 HUF - 640 000 HUF
4000 hajszál fölött egyedi ár
A kérdezőnek meg nem kell 4000 felett, elég neki annyi.
Itt vannak a stációk.
A kérdezőnek tuti nem kell több a Va szinttől (de ahogy látom még attól kevesebb is elég neki), ami kb 1 millió ft. Nem kell ide 2, sem 3. Azok az árak régen voltak, amikor gyereklábon állt ez a beavatkozás.
68
Már írtam, hogy két hetente letolom hajnyíróval, most pont így jött ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!