Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Elsősorban nők véleményére...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elsősorban nők véleményére vagyok kíváncsi. 1-10 közötti skálán mennyire vagyok vállalható fejszerkezetileg? Kép alant, a linket nem engedte, így az két darab x helyére eu-t írjatok be, köszi előre is. 36/F

Figyelt kérdés
[link]
2022. ápr. 21. 17:59
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/77 A kérdező kommentje:
Amúgy vicces, hogy ezek szerint így megöregedtem, 10 éve még ha cigit akartam venni, minden második alkalommal elkérték a személyimet xd
2022. ápr. 22. 08:58
 52/77 anonim ***** válasza:
100%
Erdekes ez. A nok nagy resze alig oregedett meg 35 eves korara. Vagyis jol tartja magat a legtobb. De a pasik 30 felett rohamosan oregszenek az ismeroseim kozul is. 10/7 harminc par evesen is 42-43 felettinek tunik.
2022. ápr. 22. 09:02
 53/77 A kérdező kommentje:

52

Hát nálam az állandósult stressz nem volt jó hatással, meg rengeteget dohányzom (napi 50 szál kb), meg a genetika, sajnos nem anyám génjeit örököltem, tesóm 55 éves, de szerintem fiatalabbnak néz ki, mint én.

2022. ápr. 22. 09:06
 54/77 anonim ***** válasza:
100%
Betettem a keped egy arcfelismero programba es 42 evet mèrt. Szoval az ilyen 45 meg 50 nek nezel ki az irrealis. Ha levagod a szakallad 39-40 re hozhatod magad kinèzetileg.
2022. ápr. 22. 09:06
 55/77 anonim ***** válasza:
100%

Bár nem vagyok nő, de azért elmondom a véleményem. Tényleg idősebbnek nézel ki, mint amennyi vagy de ezt elsősorban a kopaszság/kopazodás okozza.

Sajnos ez a szakáll téma, hiába írják sokan, hogy vágd visszább vagy borotválkozz meg nem oldana meg semmit. Ha totál leborotválnád akkor azt írnák, hogy növessz szakállat, ha meghagyod hosszabbra akkor vágd vissza.

Nem ezen múlik.

A teljes kopaszság valóban jól állna, a szemöldököd, szemed környéke jó, az orrod is rendben van, viszont az áll környéke az arcodnak nem előnyös.

Valószínűleg (akár tudat alatt) ezért is növesztettél szakállat.

Tojás alakú fejed van, nem látható az állkapcsod és - a kép alapján legalábbis - oldalt szélesedő fejed van, ami nem túl előnyös.

Valószínűleg szakáll nélkül még jobban kiemelnéd, hogy nincs markáns, éles állkapocs vonalad, ami nem túl jó.

Tessék egy videó erről: https://www.youtube.com/watch?v=Hy9FZXe0m8s&t

Nem számít a szőrzet csak az arcforma, a csontszerkezet, a szemek elhelyezkedése, az arc arányai stb.

Ettől lesz valaki jóképű vagy nem.

A kopaszság mondjuk minden téren hátrányos, szinte nincs olyan ember aki ne nézne ki jobban (normális) hajjal.

Téged is a kopaszság öregít, semmi más.

2022. ápr. 22. 10:48
 56/77 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy írták: szakáll nélkül megnéznélek, mert így semmi nem látszik. Nekem speciel nem jön be a szakáll senkin (nem, még Momoán sem). Akkor már inkább egy előnytelenebb fejforma. A szakáll számomra igénytelen. De ez én vagyok, sok nő másképp látja.

Hajadat rövidebbre vágnám. Szerintem nem kell teljesen kopaszra. Párom is kopaszodik + már több az ősz, mint az eredeti hajszíne, de nem ment neki nullásgéppel. Nem is kell, rövid hajjal nem zavaró (számomra).

2022. ápr. 22. 11:22
 57/77 anonim ***** válasza:
100%
55. Harminc felett 10/9 esetben annak is eltunik a hangsulyos allkapcsa, akinek volt. Pl Di Caprio. 40 korul meg langosfeje lett. Beultethet 700-750 ezer ftert hajat maganak a kerdezo de max 4-5 evet fiatalit rajta, jobb pasi nem lesz. Tök átlag. De mint mondtam, 100 meg 100 ismeros van, akinek csinos parja van, de maga a pasi a kerdezohoz kepest sokkal rondabb.
2022. ápr. 22. 12:33
 58/77 anonim ***** válasza:
100%

Pl kapásból 3 ismerős és a párjaik, vagy családjuk (utolsóban nem ronda a pasi, csak 14 évvel idősebb a nőnél). Elsőnél már vagy 18 éve együtt vannak. Akkor is már kopasz volt a csávó. De kb Rtl klub műsorfelkonferáló hangja van és informatikus is.

[link]

[link]

[link]

2022. ápr. 22. 12:47
 59/77 A kérdező kommentje:

57

Dehogy fogok hajbeültetésre költeni, Jézusom. Semmi hiúság nincs bennem ilyen szempontból (sem), engem nem zavar amúgy, hogy kopaszodok, őszülök. Ez van. Havonta egyszer lenyomom fél centisre, szakállamat meg két hetente szoktam teljesen.

58

De mondom, most persze "társkeresési problémák" közé tettem a kérdést, de ha fentebb elolvasod, igazából nem keresek most senkit, csak kíváncsi voltam. Most muter ápolásával telik az élet, ki tudja meddig. Aztán úgy is addigra már kifutok az időből, ha eljön az elkerülhetetlen. De ezt most nem önsajnáltatásból írtam, csak a tények kedvéért.

2022. ápr. 22. 12:59
 60/77 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, ha ez vigasztal, rendszeresen kitesznek ide képeket híres emberekről, szineszekrol, modellekről stb és mindenki lehuzza őket. A nőket is és a férfiakat is. Közbe meg 90 százalékuk negyed olyan jó pasit/csajt se kaphatna meg. Szóval ne vedd készpénznek amit ide írnak.
2022. ápr. 22. 14:05
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!