Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
32-35 közötti nőkènt már csak elvált gyerekes férfi juthat ? Mit csinálok rosszul?
Figyelt kérdés
Barátnőm hasonló korú ő is rendszeresen így jár, pedig azt kell mondjam nem a külső miatt mert ő csinosabb mint én… mert sokáig én a külsőmben láttam a hibát.
Mit csinálunk rosszul ? Vagy ez van, el kell fogadni vagy egyedül maradni?
2022. jan. 10. 18:08
1/42 anonim válasza:
Ha még utánfutód is van, meg el is váltál, akkor ennek a generációnak már lefőtt a kávé.
Ezért hajkúrássza mindenki a friss huszonéves lányokat.
2/42 anonim válasza:
Valószínűleg mindketten csőlátásosak vagytok, vagy pedig nagyon kevés emberrel találkoztok.
3/42 anonim válasza:
Biztos nagyon válogatósak vagytok!
Se elvált nem vagyok, de gyerekes! Veletek egykorú.
4/42 anonim válasza:
Sajnos 30 fölött normális, egyedülálló férfit találni egyre nehezebb. Mert aki az, az vagy már elvált es jobb esetben nincs gyereke, vagy oka van hogy még egyedülálló. Persze lehet hogy csak nem volt még szerencséje, de lássuk be, 40 felé közeledve erre egyre kisebb az esély.
5/42 anonim válasza:
Rengeteg 40 es pasi szaladgal gyerek nelkul akik nem csinaltak fel senkit es jo pasik, ma is csajoznak ossze vissza.
6/42 anonim válasza:
Harminc fölött ha még nem volt nős, akkor elgondolkodnék, hogy mi a baj vele. Az elváltaknak meg általában már van gyereke. Szerintem ebbe jobb lenne beletörődni.
7/42 anonim válasza:
Mit teszel le az asztalra a puncidon kivül ami bármelyik nőnek van?
8/42 anonim válasza:
6-os!
Tehát egy elvált harmincassal nincs semmi baj, de aki még nem volt nős ilyen idős korára, azzal igen!?
Akkor el kell gondolkoznom nekem is!
9/42 A kérdező kommentje:
1 Nem én vagyok elvált és gyerekes, hanem a férfiak. Barátnőm ugyan elvált de gyereke neki sincsen.
2022. jan. 10. 18:44
10/42 anonim válasza:
1-es, nem értem a logikádat. Az elvált, gyerekes pasiknak már lefőtt a kávé, ezért hajkurásszák a friss huszonéves lányokat?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!