Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
32-35 közötti nőkènt már csak elvált gyerekes férfi juthat ? Mit csinálok rosszul?
Barátnőm hasonló korú ő is rendszeresen így jár, pedig azt kell mondjam nem a külső miatt mert ő csinosabb mint én… mert sokáig én a külsőmben láttam a hibát.
Mit csinálunk rosszul ? Vagy ez van, el kell fogadni vagy egyedül maradni?
30-as, hát pont ezt írtam. Ha valaki 35 évesen még soha nem volt nős, az össze-vissza csajozik, semmi komolyat nem akar az életben. Vagy olyan nyomi, hogy nem talált senkit. Ez mindkettő probléma, és nyilván az aranyifjú ezt másképp gondolja, ám legyen. Csak a kérdésre válaszoltam, hogy miért választanék inkább egy 35 éves elváltat, mint egy 35 éves agglegényt.
Ha valaki egész életében csak az élvezetetket hajhászta, és nem vette komolyan a nőket, soha nem volt szerelmes, mert ő megteheti, mert olyan szép és gazdag, hát tegye. De én messziről kerülöm az ilyeneket. Kutyából nem lesz szalonna. Ha meg is nősül, és lesznek is gyerekei, nem hinném, hogy kitart mellettük.
34 a buszod akkor is elment, hiába cigányozol.
Nem viccnek szántam, lehetsz bármilyen társadalmi magaslatokban, a természet ezt nem veszi figyelmbe.
Szerintem nekem bejönnél, de hát vannak gyerekeim, így előfordulhat hogy nagypapa leszek. Ha meggondolod magad akkor...
"30-as, hát pont ezt írtam. Ha valaki 35 évesen még soha nem volt nős, az össze-vissza csajozik, semmi komolyat nem akar az életben. Vagy olyan nyomi, hogy nem talált senkit. "
Ez továbbra is egy baromság, és nem igaz ebben a formában. Totál cáfolható. Attól, hogy valaki 30-35 évesen még nem volt nős, abból sem az nem következik, hogy össze-vissza csajozott, sem az, hogy azért nem nős, mert nyomi.
Még egyszer, hogy fel bírd fpfni: NINCS korhoz kötve a házasság, és ha valaki 35 évesen még nem házas, simán lehet, hogy nem nyomi, és nem is naponta cserélgeti a nőket, hanem szimplán csak nem ez az elsődleges prioritás nála, de lehet pont egy év múlva azt fogja mondani, hogy oké, elertem az üzletben ezt meg azt, mostmár jut idő, energia meg minden egy kapcsolatra. Afdig meg néha foglalkozott csak a nőkkel, de azért volt tapasztalata már korábban. Ez gyakori eset.
Amúgy meg ezt a konzervatív f.szságot el kellene már engedni, nem a középkorban vagyunk. K.va sok értelme van a sok házasságnak, aminek a kétharmada válással végzödik. Lehet, hogy a 30 év feletti nem házas férfi simán csak sz.rik a házasság jogintézményébe, mert tudja mennyi hátránnyal is járhat, meg amúgy csak egy felesleges ceremónia az egész. Ha szeretek valakit, azt nem egy anyakönyvvezető, meg egy nyilvántartás fogja megmondani, hanem anélkül is tudom. Sok házasság eleve csak a csok meg a támogatások miatt van, aztán meg 5 évig nem válhat el, még ha akarna se, nehogy visszafizessék, aztán utána meg arra megy, amerre akar...
Meg még a vagyonod felét is követeli, meg a pereskedés stb. Sok értelme van, de azért háasodjon mindenki nemde? Csak mert szerinted nyomi valaki, ha 30 évesen még nem volt nős...
32-35 közötti nőként leginkább a 35-40 körüli férfiak az elsődleges célcsoport. Nézzük a lehetőségeket és hogy mit gondolnak a nők:
- elvált: megbízhatatlan
- elvált, gyereke van: megbízhatatlan és ott a gyerek, biztos nem akar tőled is, vagy ha igen, akkor nem úgy fogja szeretni
- nem volt még házas: megbízhatatlan, éretlen, esetleg csak szexre kellenek neki a nők
- az elmúlt 1-2 évben nem volt kapcsolata: biztosan valami baj van vele
- soha nem volt még komoly kapcsolata: menekülj, biztosan incel, sorozatgyilkos és csakis modell 18 éves lányok lennének elég jók neki
- nemrég ért véget egy hosszú kapcsolata: biztosan nem lépett még túl rajta, akármit is mond. Vagy ha igen, akkor baj van vele, mert csak ennyit ér neki egy kapcsolat
Na és végül: boldog kapcsolata volt a párjával, aki az első diákszerelem volt, de sajnos elvesztette egy baleset/betegség/tragédia folytán. Na ő talán jó lehetne, de mi van ha még nem tudta feldolgozni és ha majd mindig hozzá akar hasonlítgatni és őt keresi benned? Akkor ő sem az igazi.
Érted mi a baj? Nem fogsz tökéletes férfit találni, mert nincs. Tökéletes nő sincs és ebben a korban egyre több jellemhiba is előjön, illetve egyre jobban figyelünk rájuk, kritikusabbak vagyunk egymással. Ne azt nézd, hogy mi lehet a hiba vele, hanem hogy mennyire illenétek össze.
"37 ha valaki 30 évesen még nem volt nős, az nem jelent azt hogy nyomi, ebben igazad van. Aki megnősül az eleve nyomi, erre mindenki rájön. A litániából amit írtál viszont jól látszik, hogy nyomi vagy. Miközben írtad toporzékoltál is?"
A te kommentedből, kedves 0%-os, pedig az látszik, hogy valszeg te vagy a nyomi, aki itt éli ki a frusztrációit, és a saját nyomorát rávetíti egy másik felhasználóra, aki szintén anonim, tehát totál feleslegesen próbál kötözködni egy nem is neki szánt komment miatt. Az lehet, hogy te vered magad minden kommenten, még talán a szád is habzik a vergődés közben, én viszont itt este pihenésképp válaszolgatok unalmamban teljesen érdektelenül, de a kérdező felé jó szándékkal. :D
Vetítsd tovább nyugodtan a nyomorod, ha neked ez a trollkodás okoz örömöt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!