Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 32-35 közötti nőkènt már csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

32-35 közötti nőkènt már csak elvált gyerekes férfi juthat ? Mit csinálok rosszul?

Figyelt kérdés

Barátnőm hasonló korú ő is rendszeresen így jár, pedig azt kell mondjam nem a külső miatt mert ő csinosabb mint én… mert sokáig én a külsőmben láttam a hibát.

Mit csinálunk rosszul ? Vagy ez van, el kell fogadni vagy egyedül maradni?

2022. jan. 10. 18:08
1 2 3 4 5
 21/42 A kérdező kommentje:
20 Nah jah, és ez nem korfüggő dolog. Mert nekem most lettek ilyen tapasztalataim fiatalabb koromban nem. Pedig nem hiztam el,sőt többet tudok magamra kolteni így jobban öltözöm mint fiatalon. Korban hozzám illőt találni igyis nehéz aki nem elvált es több gyerekes…
2022. jan. 10. 19:34
 22/42 anonim ***** válasza:
12%
Mi a baj azzal, ha valaki elvált?
2022. jan. 10. 19:39
 23/42 anonim ***** válasza:
61%

Az a harmincas pasi, aki tud csajozni az csajozik. Velük voltak a tapasztalataid huszonévesen.

Aki pedig nem tud, az próbál megállapodni.

2022. jan. 10. 19:40
 24/42 A kérdező kommentje:
22. Azzal még nincs baj, de akikhez nekem szerencsém volt az elvált ÉS gyereke/gyerekei is vannak.
2022. jan. 10. 19:49
 25/42 anonim ***** válasza:
41%
De most őszintén Kérdező, mi a baj azzal, ha valaki elvált? Az, hogy valakinél a gyerek kizáró ok, azt még meg tudom érteni, de miért baj az, ha valaki elvált?
2022. jan. 10. 19:51
 26/42 A kérdező kommentje:
Válaszoltam.
2022. jan. 10. 19:52
 27/42 anonim ***** válasza:
100%
25. vagyok, most olvastam, hogy már válaszoltál erre a kérdésre, bocsi. Biztos találsz majd valakit, aki passzol hozzád és nincs gyereke, nem kell elkeseredni szerintem. :) Egyébként szerintem semmit nem csinálsz rosszul, csak arról van szó, hogy ebben a korosztályban már sokaknak van gyereke, ezért érezheted úgy, hogy csak gyerekes pasi "juthat", pedig azért van ilyen korú férfi gyerek nélkül. :) Sok szerencsét!
2022. jan. 10. 19:56
 28/42 A kérdező kommentje:
27 Köszönöm szépen. Igyekszem én, csak elég sok rossz tapasztalat után kicsit elment a kedvem.
2022. jan. 10. 20:30
 29/42 anonim ***** válasza:
0%
Brühü. Másnak mitől lenne kedve hozzád aranyom?
2022. jan. 10. 20:50
 30/42 anonim ***** válasza:
100%

"Harminc fölött ha még nem volt nős, akkor elgondolkodnék, hogy mi a baj vele."

Én meg a helyedben gondolkodnék el inkább, meg azok helyében, akik ezt h.lye korhoz kötéses baromságot nyomatják minden témában, legyen az szüzesség elvesztéstől kezdve háasságig, hogy mit mennyi idősen "kell".

Tisztázzunk valamit: SEMMI ilyen nem kötelező, és SEMMI ilyen nincs korhoz kötve. Ez csak egy idétlen társadalmi nyomás, hogy neked ekkor meg akkor azt kell csinálnod. Rengeteg olyan 30-as egyedülálló férfi létezik, aki tökéletesen érzi magát, úszik a pénzben, esze ágában nincs megállapodni. Nem mindenkinek erről szól az élet. Nyilván az emberek nagy része idővel szeretne társat találni, gyereket vállalni, de ez önmagában nem teljesítmény, meg nincs előírva, hogy ezt x évesen kell. Oké, nem 60 évesen fog nekikezdeni, de ha 30 évesen még nem akar, majd csak 36 évesen, akkor ez van, ez az ő döntése.

2022. jan. 10. 21:00
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!