Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Okozna e valami problémát a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Okozna e valami problémát a magyar nőknek,ha tegyük fel bejönne egymillió nő (18-35 közötti)Európa szegényebb országaiból? Magyarországra.Úgy értem hogy megnőne a konkurencia.Nehezebb lenne pasit fogni.

Figyelt kérdés
2021. dec. 25. 12:38
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
95%

A szegényebb nők majd téged akarnak?

Vagy majd mi akarunk téged?

Melyik megoldást szeretnéd?

2021. dec. 25. 12:43
 2/26 anonim ***** válasza:
100%
Persze, ha több nő lenne, mint férfi, akkor nehezebben találna a nő társat. Persze a különöseb szép és csinos nőknek továbbra sem lenne ezzel gondjuk és csúnya férfiak is ugyanúgy hoppon maradnának.
2021. dec. 25. 12:44
 3/26 anonim ***** válasza:
93%

Nekem az okozna komoly gondot, ha a hozzád hasonló pasik hirtelen kivonulnának az országból.

31N

2021. dec. 25. 12:48
 4/26 anonim ***** válasza:
92%
Nekem nem; ronda vagyok, tehát nélkülük sem rúghatok labdába. Már csak alig több mint 4 hónap hiányzik a 8. "apácasági" évfordulómhoz. Az én helyzetemen egyébként az sem változtatna, ha ez a mennyiség nem bevándorolna, hanem ki innen, tőlünk.
2021. dec. 25. 12:50
 5/26 anonim ***** válasza:
88%
Miért érdekel ez téged?
2021. dec. 25. 12:52
 6/26 anonim ***** válasza:
100%

És 1 millió csinos nő jönne csak?

De továbbra is az lenne hogy a jó külsejű nőknek csak jó pasijuk lenne. Meg pénzes , sikeres. Szóval te incel maradnál továbbra is!

2021. dec. 25. 12:58
 7/26 anonim ***** válasza:
92%
Bevándorlók nélkül is nehéz pasit fogni, mert a mai interneten beállított tökéletes nő ideálnak (örökké 20 éves, topmodell kinézet, drága frizura, smink, drága ruhák) a magyar nők 5%-a se felel meg és a pasik inkább egyedül maradnak, de nem adnak lentebb az álomideálból, nekik nagyon fontosak a külsőségek.
2021. dec. 25. 13:00
 8/26 Ollókezű Edward ***** válasza:
94%

Nekem nem.

1. Eddig sem voltam túl sikeres a pasik körében.

2. Olyan pasival akarok ismerkedni, aki engem akar, nem fogok versenyezni senkiért, ettől többre értékelem magam.

2021. dec. 25. 13:28
 9/26 anonim ***** válasza:
73%
Bevándorló nők nélkül sem találok normális pasit, a magyar pasik többsége katasztrófa. Hogy őszinte legyek, örömmel mondok le róluk a migráns csajszik javára. Hogyha nekik bejönnek a nyominger magyar faszik, akkor jóétvágyat hozzájuk.
2021. dec. 25. 13:31
 10/26 anonim ***** válasza:
79%
Nézd meg kínát! Minden nőre jutna 10 pasi, de azok kozül csak a gazdag pasik kelnek el. Ertelemszeruen az atlagos kinai pasik kapkodnanak varmilyen meg szulni tudo no utan, de sajna 33 eves not nem akarnak, csak 25ig. Inkabb lopnak vietnambol 17 eves menyasszonyt mint elvegyenek egy 30 feletti kinait vagy esetleg elvalt gyerekes not. Szoval nem a mennyiseg szamit.
2021. dec. 25. 14:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!