Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg kb. egymillióhoz az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg kb. egymillióhoz az egyhez az ilyen pároknak?

Figyelt kérdés

Férfi igénytelen nagyon csúnya, kövér, anyagi gondokkal küzd. A lány nagyon csinos, jó alakú nagyon igényes magára.

Egy ilyen fiúnak ez kb. az ötöslottó szintű szerencse?

Vagy előbb nyersz lottót, mint hogy egy ilyen fiúként egy ilyen csajt találj.

2016. jan. 1. 15:00
 1/8 anonim ***** válasza:
49%
De miért igénytelen?
2016. jan. 1. 15:03
 2/8 anonim ***** válasza:
45%
Igen, és így van jól.
2016. jan. 1. 15:09
 3/8 anonim ***** válasza:

Mit érsz egy ilyen csajjal? Úgyse lesztek sokáig együtt, mert ráun az igénytelenségedre.

Legtöbb lottónyertes pár év alatt elszórta a vagyonát, meg drogos vagy alkoholista lett.

2016. jan. 1. 15:09
 4/8 anonim ***** válasza:
40%
Miért, talán gyakoribbnak kéne lennie?
2016. jan. 1. 15:28
 5/8 anonim ***** válasza:

Nem,ilyen konkrétan nem létezik...

Én igényes vagyok,adok magamra öltözködésemre is, van pénzem is,csúnya sem vagyok,átlagos kinézet megvan bőven.

Esélyt sem kaptam soha egy nőtől sem,egy randira sem...

És nem csak a legszebb nők érdekeltek,hanem átlagos nők is simán bunkóztak,lekoptattak durván stb...

24/F

2016. jan. 1. 15:32
 6/8 Girls are ridiculously shallow ***** válasza:
75%

Az igénytelenséget nem hiszem, hogy bárki tolerálná, de nem kell szuper jóképűnek lenned, hogy szép barátnőd legyen. Tapasztalat, és nem, nem csak egyszeri alkalomról beszélek.

Ami fontos, hogy legyen humorod, intelligenciád és ambícióid, valamint ne legyél határozatlan. Ha ezek megvannak, és nem vagy kifejezetten csúnya, simán lehet szép barátnőd. Tényleg simán. Ja, meg persze ismerkedni sem árt.

2016. jan. 1. 15:48
 7/8 anonim ***** válasza:
83%

Miért pontoztátok le az 1.válaszomat?

Aki arra nem hajlandó,hogy ápolt legyen,ne akarjon jó nőt...

2016. jan. 1. 15:51
 8/8 anonim ***** válasza:
van egy fiatal, csinos barátnőm, akinek 14 évvel idősebb, alacsony, kövérkés párja van. tény, hogy a személyisége és a humora lehengerlő, szóval itt van a kutya elásva.
2016. jan. 1. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!