Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, melyiknek örülnétek jobban? Ha a párotok egymilliót keresne, de elég sokat dolgozna (9-10 óra), vagy ha csak 500 ezeret, viszont sok szabadideje lenne?
És mi az a munka, ahol rengeteg szabadidővel 500 ezret lehet keresni?
Nem a pénz a fontos, hanem, hogy tisztességes ember legyen, őszinte, hűséges, szerethető, magabiztos, egészségtudatos, sportos..stb.
Mondták már? A pénz NEM boldogít!
2. verzió. És nem csak mondom, tényleg. Felmerült már nálunk, hogy a férjem vált munkahelyet, mert többet keresne, de annyival kevesebbet lett volna itthon (most sokat lehet velünk szerencsére), hogy végül közös döntéssel elvetettük a lehetőséget. Én is kereshetnék jóval többet, de akkor napi szinten be kellene járnom dolgozni 10-12 órákat, most meg home office-ban, kötetlen munkaidővel dolgozom. Ez annyi plusz időt jelent a családdal, hogy megéri kevesebbet keresni inkább.
Nyilván így sincs anyagi gondunk, ha lenne, az más téma.
Micsoda álommelók ezek, b+. Én meg havi 220-ért ma is reggel 6-tól este 9-ig bent rohadok a melóhelyen, hiába a többféle képzettség, végzettség és tapasztalat. Hogy miért is tartok itt? Talán azért, mert a jól fizető pozíciókba hosszú évek óta be vannak betonozva a protekciós emberkék. Mindenhol! Üresedés, hogy esetleg feljebb lépkedjek? Felejtsd el!
Ezek meg itt 500 ezres, meg egymilliós fizetésekről diskurálnak. Kapjátok be!
7-es, nyugodjál meg, szerintem a kérdező csak mondott két számot. Mi legalábbis nem keresünk annyit, fejenként 250 körül kapunk most. Csak összerakva az 500, abból meg jól elvan a családunk azért.
4-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!