Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, melyiknek örülnétek jobban? Ha a párotok egymilliót keresne, de elég sokat dolgozna (9-10 óra), vagy ha csak 500 ezeret, viszont sok szabadideje lenne?
"#7 Akkor valamit nagyon rosszul csinálsz, nézz utána más lehetőségeknek. Pl egy barátnőm telefonos banki értékesítéssel 600 nettót is megkeres, és akkoz még külön végzettség sem kell, vagy nyelvtudás. Nyitott szemmel kell járni és kiaknázni a lehetőségeket, nem benne rohadni a szarban és panaszkodni :D"
Ahha persze, telefonos értékesítéssel nettó 600-at? Én meg pápa vagyok. Gondolom, ha meg nem megy jól neki egyik hónapban a telefonos értékesítés, akkor meg nem kap semmit sem. Ezek az értékesítők sosem fix bérért dolgoznak, sosem mernék olyat bevállalni.
Én nettó 300at kapok és simán vagyok bent 9-10 órát :'D
És azt hittem, nekem egyébként egész jó dolgom van. Ezek szerint ennyi munkával már egymilliós fizu kéne.
Amúgy én mondanám az 1 milliósat. 9-10 óra munka nem annyira sok, viszont abból rövid távon összeszed annyit, hogy utána ne legyen gond a pénzre. Én nőként csinálnám szívesen ugyanúgy azt a laza munkát, ahol 1 milliót adnak 9 óra munkára. Nálunk ennyi pénzért jóformán beköltöztetnek az irodába, hétvégével együtt...
"#11 Nem fix bérért, de legrosszabb hónapban sem kapott 300 alatt. "
Nah, erről beszéltem, sejtettem. Jönnek itt az okoskodó emberek a havi nettó 600.000-res fizetésükkel, de annyi buktató van benne, hogy csak a hülye dől be ennek. Inkább ne ajánlgasd a kamu értékesítő állásokat. Az ilyen munkákat sosem tartottam munkának, lemerem fogadni, ha jobban belemerülnénk, akkor más buktatókat is találnánk. Egyszer majd azon találja magát az értékesítő barátod, hogy nem kap semmit sem, gratulálok. Álom meló lehet.
Nem rád tartozik de ha már felhoztad: többet keresek mint nettó 200 és fix bérem van:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!