Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Okozna e valami problémát a magyar nőknek,ha tegyük fel bejönne egymillió nő (18-35 közötti)Európa szegényebb országaiból? Magyarországra.Úgy értem hogy megnőne a konkurencia.Nehezebb lenne pasit fogni.
A munkaerőpiacon talán. Kevesebbet fizetnének a munkáltatók az "alja munkáért" amiből jelenleg élek.
Társkeresésben egyáltalán nem zavarna. Igazából boldog lennék, hogy a pasiknak van barátnője és boldogok, és kevesebb a keserű ember az országban. Én nem akarok kapcsolatot, úgyhogy nekem kimondottan tetszene ez. Persze lenne súlyos hátránya, a munkaerőpiacon. Meg gondolom az albérlet árakat is felnyomná a sok újonnan érkezett ember, nekik is lakni kell valahol.
Szóval a pénz szempontjából probléma lenne, ha hirtelen néhány hét alatt jönne 1 millió ember egy 10 milliós országba.
szerintem a prostiknak lenne kellemetlen kicsit lehet hogy pár nő sima lakhatásért oda adná magát. Egyébként ők is ugyan olyan nők mint a többi nekik sem jó bármilyen pasi.....
és igen ha a pénzre koncentrálunk akkor az előző hozzá szólással egyet értek
11
Ennyi nem elég. Az is fontos, hogy olyan helyről jöjjenek, ahol se végzettségük, se nyelvtudásuk nincs.
Maradna nekik a prostitúció, ezzel lecsökkentve a magyar árakat. Másik lehetőség a hosszú távú párkapcsolat konyhában dolgozó háziasszonyként. Ezzel egy nagyon erős konkurenciát jelentenének a magyar karrierista nőnek, aki ennek hatására leadna az igényeiből.
Az ötlet abszolút jó.
"Persze lenne súlyos hátránya, a munkaerőpiacon.":
Ezért kellenek mondjuk alacsony végzetségű Ecuadori lányok egy hegyi zsákfaluból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!