Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Okozna e valami problémát a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Okozna e valami problémát a magyar nőknek,ha tegyük fel bejönne egymillió nő (18-35 közötti)Európa szegényebb országaiból? Magyarországra.Úgy értem hogy megnőne a konkurencia.Nehezebb lenne pasit fogni.

Figyelt kérdés
2021. dec. 25. 12:38
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
86%

A munkaerőpiacon talán. Kevesebbet fizetnének a munkáltatók az "alja munkáért" amiből jelenleg élek.

Társkeresésben egyáltalán nem zavarna. Igazából boldog lennék, hogy a pasiknak van barátnője és boldogok, és kevesebb a keserű ember az országban. Én nem akarok kapcsolatot, úgyhogy nekem kimondottan tetszene ez. Persze lenne súlyos hátránya, a munkaerőpiacon. Meg gondolom az albérlet árakat is felnyomná a sok újonnan érkezett ember, nekik is lakni kell valahol.

Szóval a pénz szempontjából probléma lenne, ha hirtelen néhány hét alatt jönne 1 millió ember egy 10 milliós országba.

2021. dec. 25. 14:55
 12/26 anonim ***** válasza:
47%
Én orosz vagy ukrán csajt akarok magamnak. Igaz, eddig elég vegyesek a tapasztalataim velük.
2021. dec. 25. 15:05
 13/26 anonim ***** válasza:
16%

szerintem a prostiknak lenne kellemetlen kicsit lehet hogy pár nő sima lakhatásért oda adná magát. Egyébként ők is ugyan olyan nők mint a többi nekik sem jó bármilyen pasi.....

és igen ha a pénzre koncentrálunk akkor az előző hozzá szólással egyet értek

11

2021. dec. 25. 15:09
 14/26 anonim ***** válasza:
0%

Ennyi nem elég. Az is fontos, hogy olyan helyről jöjjenek, ahol se végzettségük, se nyelvtudásuk nincs.

Maradna nekik a prostitúció, ezzel lecsökkentve a magyar árakat. Másik lehetőség a hosszú távú párkapcsolat konyhában dolgozó háziasszonyként. Ezzel egy nagyon erős konkurenciát jelentenének a magyar karrierista nőnek, aki ennek hatására leadna az igényeiből.

Az ötlet abszolút jó.

2021. dec. 25. 15:09
 15/26 anonim ***** válasza:
0%

"Persze lenne súlyos hátránya, a munkaerőpiacon.":

Ezért kellenek mondjuk alacsony végzetségű Ecuadori lányok egy hegyi zsákfaluból.

2021. dec. 25. 15:12
 16/26 Ollókezű Edward ***** válasza:
86%
14-es: Aki már egyszer megtapasztalta a jót, az nem fog lejjebb adni z igényeiből, akkor inkább marad egyedül. Én is ezért vagyok jelenleg egyedül. És boldogan öregszem meg egyedül pénzkereső nőként, mint hogy egy férfi sarka alatt legyek totálisan kiszolgáltatva minden értelemben.
2021. dec. 25. 15:12
 17/26 anonim ***** válasza:
90%
A vége az lenne, hogy ugyanúgy bosszankodnál: "Itt van a rengeteg nő, még külföldről is jöttek és nekem még mindig csak a kezem jutott!" :)
2021. dec. 25. 15:16
 18/26 anonim ***** válasza:
87%
Klassz! Nem tudom ki fogja eltartani ezeket a kéozetlen nőket...
2021. dec. 25. 15:19
 19/26 anonim ***** válasza:
87%
Neked így se jutna nő, úgyhogy mindegy. :)
2021. dec. 25. 15:22
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
A másik dolog az, hogy majd pont ide jönnének, ha egy keveset makognak angolul vagy németül, akkor már inkább oda mennének olyan 300-400 ezres, vagy esetleg 500 ezres fieztésért.
2021. dec. 25. 15:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!