Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elsősorban nők véleményére vagyok kíváncsi. 1-10 közötti skálán mennyire vagyok vállalható fejszerkezetileg? Kép alant, a linket nem engedte, így az két darab x helyére eu-t írjatok be, köszi előre is. 36/F
32
a két darab x helyére a kepfeltoltes.xx-nél eu-t kell írni, mert nem engedi a linket
Engem a szakáll pl nem zavarna (jó, nyilván lehetne rajta igényesíteni kicsit), de szerintem a hajad tényleg jó lenne teljesen leborotválva. Van az a pont, amikor már kár belé az erőfeszítés, na nálad ez eljött. Szerencsés vagy, mert amúgy normális a koponyaszerkezeted, jól állna a kopaszság. Akár szakállal együtt is (borbélyhoz elmehetsz tanácsokért, hogy hogy nézzen ki jól), bár én ebben nem biztos, hogy mérvadó vagyok, mert szeretem a szakállat.
Amúgy 10/5 szerintem is. Nem csúnya, nem szép, olyan átlagos fejed van. Egy előnyösebb szögből lehetne ez 10/6 is akár, így jelen állapotodban is, némi kis frizura/szakállváltással meg 10/7-8 is kihozható belőled.
Hajrá! :)
Szerintem meg nem kellene leborotvalnod teljesen a hajad.
Abban igazuk van hogy a szakáll túl sok. Nem mondom hogy nélküle jobb lenne de mindenesetre rovidebbnek kellene lennie. Viszont a hajadat én nem borotvalnam. Le a helyedben, max picit rövidebbre nyirnam de nem tök kopaszra. Szerintem a kevés haj még mindig jobb mint a semmi haj, de kinek mi.
Szerintem amúgy az a legfontosabb hogy magadnak tetszél.
37
örülök kedves, hogy nem okoztam pozitív csalódást xd
39
Értem, sajnálom. Mondjuk konkrétan nem tudom mire gondolsz a fogalmazásommal kapcsolatban, 10 szónál hosszabb mondatot eddig nem nagyon írtam, de persze elfogadom a véleményed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!