Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kivételesen szerencsétlen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kivételesen szerencsétlen vagyok a Tinderen? Egy éve aktívan vagyok fent az appon és ez idő alatt kb 15-20 emberrel randiztam. Ez alapvetően egy szexpartner kereső, ok de felteszem most a kérdést hogy valóban ennyi pszichopata ember van ( szándékosan

Figyelt kérdés
nem írok férfit, mert biztos a másik oldal is tudna mesélni. Olyanokra gondolok, akik hetekig Oscar esélyes színjátékot adnak elő, a valódi érdeklődés legmagasabb fokát mutatva minden szinten majd az első/ második szex után a skálán kb 1- re esik vissza a 10-ről ez a szint, addig hazugság áradat a jövőbeni rengeteg randiról, ismerkedést tervről, mindenről. Majd ghosting a reakció a legjóindulatúbb üzenetre. Nehéz feldolgoznom, hogy élhetnek 0 empátiával egyesek, arra szoktam gondolni hogy valójában ők nincsenek jól lelkileg, rettegés a kötődéstől, érzelmi világ nagy amplitúdón lengedezik. Hogy a fenébe lehet kiszűrni az ennyire tehetséges hazudozókat?

2022. márc. 29. 21:43
1 2 3 4 5 6 7
 61/62 anonim válasza:

Wow, elképesztő milyen sztorikat lehet itt olvasni.

Sajnos én is a valóban népszerűtlenek közé tartozom. Még egy értelmes beszélgetésem se volt Tinderen, se Badoon.

Azt magabiztosan elmondom, hogy törekszem a kedvességre és a becsületességre. Igaz nem vagyok fotogén ami képeknél nagy hátrány, de én büszke vagyok, hogy élőben is ugyan úgy bele tudom vetni msgam a beszélgetésbe. Még úgy is ha a másik fél eléggé csendes. Annyira nem vagxok bulizós típus igaz, de hogy egyetlen érdemi beszélgetést se sikerült össze hozni az eléggé elszomorított. Sokszor kimerültem lelkileg emiatt, hogy túl sok energiat, mert túlságosan pozitív, támogató akartam lenni.

Igyekszem erős maradni, de így nehéz. A társkeresőket abba is hagytam mert vagy semmire se méltattak, vagy átbasztak mint szart a palánkon.

Inkább próbálok alkotni. Verset és könyvet írok inkább. Remélem a válaszolónak több szerencséje lesz.

A lényeg, ne hagyd hogy megtörjenek. Ne hagyd hogy a szíved megkeseredjen. <3

2023. aug. 7. 11:44
 62/62 anonim válasza:
Mellesleg 22 éves srác vagyok ✌️
2023. aug. 7. 16:06
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!