Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kivételesen szerencsétlen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kivételesen szerencsétlen vagyok a Tinderen? Egy éve aktívan vagyok fent az appon és ez idő alatt kb 15-20 emberrel randiztam. Ez alapvetően egy szexpartner kereső, ok de felteszem most a kérdést hogy valóban ennyi pszichopata ember van ( szándékosan

Figyelt kérdés
nem írok férfit, mert biztos a másik oldal is tudna mesélni. Olyanokra gondolok, akik hetekig Oscar esélyes színjátékot adnak elő, a valódi érdeklődés legmagasabb fokát mutatva minden szinten majd az első/ második szex után a skálán kb 1- re esik vissza a 10-ről ez a szint, addig hazugság áradat a jövőbeni rengeteg randiról, ismerkedést tervről, mindenről. Majd ghosting a reakció a legjóindulatúbb üzenetre. Nehéz feldolgoznom, hogy élhetnek 0 empátiával egyesek, arra szoktam gondolni hogy valójában ők nincsenek jól lelkileg, rettegés a kötődéstől, érzelmi világ nagy amplitúdón lengedezik. Hogy a fenébe lehet kiszűrni az ennyire tehetséges hazudozókat?

2022. márc. 29. 21:43
1 2 3 4 5 6 7
 21/62 A kérdező kommentje:
19/ az idézetből kihagyták egy elég fontos részt. Két dologgal nem tudok mit kezdeni, ha egy férfi kevésbé intelligens mint én- ez nem megugorhatatlan szint, mivel nem vagyok zseni, a másik ha nekem erősebb a szexualitásom és nekem kellene dominálni, vezetni, kezdeményezni stb. Azért reménykedem, hogy vannak még férfias férfiak, akik ugyanakkor vágynak a kötődésre is. Nem kötöttségre, elég liberális vagyok, életemben nem voltam féltékeny, hanem tiszta érzelmi kötődésre.
2022. márc. 30. 11:14
 22/62 VincentLaw ***** válasza:
65%
Az derék statisztika. Nekem pasiként 5 év tinderen való jelenlét alatt kb 5 találkozót sikerült leszervezni, azon találkozók nagy része is förtelmes volt. És ezekből a találkozókból, hogy utána tovább alakult volna valami felé, egy sem volt.
2022. márc. 30. 13:51
 23/62 anonim ***** válasza:
33%
Tinderen irtó gáz nők vannak. Nekem elég volt onnan 1 randi, és töröltem is lefelé. Még innen GYK-ról is ezerszer jobb nőket ismertem meg (külsőre-belsőre egyaránt!).
2022. márc. 30. 14:06
 24/62 A kérdező kommentje:
17-es, szeretném felmérni hogy más is sorozatban belefut-e ebbe a helyzetbe? A nem kell egyből lefeküdni jogos, de teljesen őszintén nem gondolom hogy ezen múlik. Ha valakit kezdek igazán megkedvelni és vonz és nem akarom elveszíteni az életemből, akkor 2022-ben nem írom le amiatt, hogy milyen könnyűvérű és megyek tovább rögtön az első szex után. Volt már korábban is ilyen, túléli az ember, de nagyon megdöbbentő azok után hogy gőzerővel ment a színjátszás hetekig. Azon nem sokkolódtam volna le ennyire, ha nem lesz belőle semmi komoly, de ilyen hirtelen fordulat, ekkora kontraszt a viselkedésben nagyon elszomorít. Az ember egy kis szardarabnak érzi magát és cikáznak a kérdések, ennyire rossz voltam a szexben, van valami más számára nagyon csúnya a testemen stb….
2022. márc. 30. 21:34
 25/62 anonim ***** válasza:
31%

24: Le kell feküdni minnél hamarabb, mivel így tudod oldani a férfiakban a kezdeti feszültséget és a bizonyítási vágyat.

Utána meg marad az, hogy ténylegesen mekkora az értéked a férfiakhoz képest, ami nőknél is és férfiaknál is a kinézeten múlik. Ha valakinek csak szexre kellettél, legközelebb válassz egy alacsonyabb szintű férfit, aztán előbb -utóbb be tudod lőni a szintet, ahol már jön a hosszú távú kapcsolat is.

2022. márc. 30. 23:28
 26/62 A kérdező kommentje:

25: pont ezt éreztem én is. De teljesen őszintén írom, hogy 10/10 ember azt mondaná, hogy én nézek ki jobban. Voltam olyan randikon is, mikor reálisan láttam az ellenkezőjét, de nem itt.

A másik, hogy az elején meséltem neki erről, hogy mennyire utálom a ONS.

2022. márc. 31. 06:06
 27/62 VincentLaw ***** válasza:
100%
Ismerkedésnél én is mindig finoman puhatolózom, hogy mégis milyen előélete volt a lánynak. Gondolok itt a ONS szériára. Ha kiderül (jó pár esetben igazából kérdeznem sem kell, mert elmesélik, hogy mennyi pasi cseszte már át így, hasonlóan mint a kérdezőt), ilyenkor viszont bennem is átkapcsol valami. Konkrétan olyan gondolatok vannak bennem, hogy más pasi hipp-hopp megkapta, amit akart, nekem meg bizonyítanom kell (kellene, mert nincs hozzá semmi kedvem az információk tudatában), hogy milyen jó vagyok, hogy x hét/hónap múlva talán eljutunk odáig is, ami másik pasinak pár órájába került. És nekem ez a kettősség nagyon nem szimpatikus, ilyenkor inkább elköszönök, vagy visszaveszek az érdeklődésből. Utóbbinál általában ki szokott derülni, hogy annyira nem is kíváncsiak rám (azért kéne nekem kompenzálnom a bizonyítással), aztán szép lassan eltűnnek.
2022. márc. 31. 09:38
 28/62 A kérdező kommentje:
27: Valahol megértem az átkapcsolást. Én nem meséltem neki a korábbi csalódásokról, azt elmondtam hogy kb. hány emberrel randiztam és hogy nem szeretem, nem érzem jól magam egy ONS után. Ráírtam és felvetettem hogy szeretnék kapcsolatban maradni vele, egy laza barátságos formában, ahol a szex nem kötelező rész. Pozitívan válaszolt, “ ez egy jó ötletnek hangzik” de semmi hosszabb kifejtés, a kezdeti lelkesedés teljesen a multté. Az egyetlen ami megnyugtat, hogy igazából már a randi elején érezhető volt hogy nem olyan lelkes mint volt. Még nagytakarított, nem volt kész, fáradt egy munka utazás után. Ami szomorú, hogy simán áttehettük volna egy másik napra is. Szerintem benne van, hogy bipoláris, gyógyszert szed, azt elmondta, a válása a korábbi depressziójából indult ki az elmondása szerint. A büszkeségemet persze feladtam ezzel, hogy ráírtam, de még így is jobb mint újra feldolgozni, hogy hiába nyitott a szívem és szeretnék szeretet adni, nem fogadják el.
2022. márc. 31. 09:54
 29/62 anonim ***** válasza:

"Ráírtam és felvetettem hogy szeretnék kapcsolatban maradni vele, egy laza barátságos formában, ahol a szex nem kötelező rész."

Ez irtó lehangoló szöveg. Olyan, mintha mindegy ki, ló helyett jó a szamár. Én se nagyon lelkesednék ezek után. Sőt vissza se írnék valószínűleg. 32f

2022. márc. 31. 10:23
 30/62 A kérdező kommentje:
29: Az a rész lehangoló, hogy nem fekszem le vele garantáltan? Biztos teljesen hülye vagyok, de én örülök minden kínálkozó barátságnak, pláne így felnőtt korban. Az elején ő is azt mondta, hogy barátból sosem elég ha úgy alakulna köztünk.
2022. márc. 31. 13:38
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!