Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kivételesen szerencsétlen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kivételesen szerencsétlen vagyok a Tinderen? Egy éve aktívan vagyok fent az appon és ez idő alatt kb 15-20 emberrel randiztam. Ez alapvetően egy szexpartner kereső, ok de felteszem most a kérdést hogy valóban ennyi pszichopata ember van ( szándékosan

Figyelt kérdés
nem írok férfit, mert biztos a másik oldal is tudna mesélni. Olyanokra gondolok, akik hetekig Oscar esélyes színjátékot adnak elő, a valódi érdeklődés legmagasabb fokát mutatva minden szinten majd az első/ második szex után a skálán kb 1- re esik vissza a 10-ről ez a szint, addig hazugság áradat a jövőbeni rengeteg randiról, ismerkedést tervről, mindenről. Majd ghosting a reakció a legjóindulatúbb üzenetre. Nehéz feldolgoznom, hogy élhetnek 0 empátiával egyesek, arra szoktam gondolni hogy valójában ők nincsenek jól lelkileg, rettegés a kötődéstől, érzelmi világ nagy amplitúdón lengedezik. Hogy a fenébe lehet kiszűrni az ennyire tehetséges hazudozókat?

2022. márc. 29. 21:43
1 2 3 4 5 6 7
 11/62 anonim ***** válasza:
78%

ma 22:45

válasz 4-estől

Nekem minden társkeresőn fent vagy, hogy csak laza kapcsolatot keresek jelenleg. Persze, hogyha jönne egy olyan nő, akkor biztosan megfogna. Az elmúlt több, mint egy évben, több nővel is randiztam, de csak eggyel volt egy laza kapcsolat több hónapig. Nem tudom, hogy csak itt Bács megyében van-e ez, mondjuk Pest megyében azt látom, hogy a csajok is lazábbak.

Nem tudom ugyan, hogy melyik városban vagy megyében laksz, de téged nagyon is az orrodnál vezetnek. Igaz, hogy ezzel nem vagy egyedül, mert erről már több nő is beszámolt nekem. Ha én is hazudnék, biztos hogy több nővel is szexeltem volna az elmúlt egy évben, de én nem tudnék tükörbe nézni.

Ezek a pasik pont kiképezték már magukat erre és totál meghülyítik a csajokat, aztán dugás és kész vége, mennek a következő áldozatra, csak a trófea a lényeg. És ezt nem csak a fiatalabb korosztálynál látni.

Lehet, hogy pont az elköteleződéstől félnek, ahogy írtad. Én nem félek sőt akarom is, de addig is ha van egy lazább kapcsolat, annak nem vagyok az elrontója. :) Az a nő akivel volt ilyen kapcsolatom ő is komolyat keresett és végül meg is találta, csak mással. De vele már az elején tisztáztam, hogy nem akarok többet.

Szerintem a tinder amúgy pont nem egy jó alkalmazás arra, hogy komoly kapcsoaltot keress, bár ki tudja, hogy melyik az manapság.

2022. márc. 29. 23:02
 12/62 anonim ***** válasza:
73%

"A nőknél azaz incel akit mindenki CSAK dugásra akar használni és semmi komolyra."

Édes Istenem! Mennyi f.szságot hordtok még össze? Setétebbek vagytok, mint az éjszaka :D

2022. márc. 29. 23:28
 13/62 anonim ***** válasza:
92%

"az egyetlen fix szempontom a képzettség, intelligencia ami átjön az irogatásnál.":

Még ez se feltétlen igaz. Ismerek "hiperinteligens" férfit, aki még ékezeteket se tud írni, holott széthackeli a gépet. (Jó, nyilván angol kiosztást használ..)

2022. márc. 29. 23:50
 14/62 anonim ***** válasza:
31%
Abból a szempontból mondjuk tanulságos a kérdés, hogy azért látszik, ma már a Chadeknek sem olyan könnyű a pálya. A jó kinézet mellé meg kell tanulniuk profi szinten színészkedni is.
2022. márc. 29. 23:57
 15/62 anonim ***** válasza:
29%

"intim helyzet van. Ami nehéz, hogyha adott két ember, akik baromi jót beszélgettek már pár órát":

Én meg persze menjek második meg harmadik randira (amit eddig mindig visszamondott a lány). Szép.

2022. márc. 30. 00:04
 16/62 anonim ***** válasza:
37%
"elég erős a szexualitásom és nehezen tudom a fizikai vágyamat lekontrollálni pláne ha intim helyzet van" - ez a kezelhetetlen tünet vajon az összes férfinál, vagy csak a "jópasik" esetén jön elő a kérdezőnél?
2022. márc. 30. 00:06
 17/62 anonim ***** válasza:
0%
Mi a kérdés?
2022. márc. 30. 08:33
 18/62 A kérdező kommentje:
30 éves vagyok, van egy gyerekem és külföldön élek. A velem egykorú szingli, nem gyerekes férfiak viszonylag a legkorrektebbek, őszinték a szándékok és ha első randin kiderül, hogy én nem szeretnék egyéjszakást, nem fektetnek meg. A negyvenes gyerekes, elvált apukák a legbecsapósabbak, mint a legutóbbi is. Elképesztő érdeklődést mutatott, nem csak a szokásos kötelező fenntartó sms- ek a következő randiig, hanem nem tudtam úgy ránézni a mobilomra az elmúlt hetekben, hogy már nem írt volna. Felvetettem, hogy most az egymást megismerős időszakban pihentessük az appot, mire rávágta hogy felőle másokkal is találkozhatok. Az elvárásokról annyit, hogy mások számára nem a legjobb képű férfiak is iszonyúan tudnak vonzani, több “ kisfiúval”, kb 0 szexuális kisugárzású velem egykorú, egyébként nagyon rendesnek tűnő férfival találkoztam, akiknek korrektül megírtam 1-2 randi után, hogy nem szeretnék többet találkozni.
2022. márc. 30. 10:00
 19/62 anonim ***** válasza:
33%

"nagyon rendesnek tűnő férfival találkoztam, akiknek korrektül megírtam 1-2 randi után, hogy nem szeretnék többet találkozni."

Akkor meg is érdemled a sorsod, cicuka.

2022. márc. 30. 10:46
 20/62 anonim ***** válasza:
26%

Külföldön teljesen mások lehetnek az emberek, a szokások és minden.

Ott másképp is használják a tindert. Itthon már szinte az összes nő csak komoly kapcsolatot keres rajta.

2022. márc. 30. 11:01
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!