Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kivételesen szerencsétlen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kivételesen szerencsétlen vagyok a Tinderen? Egy éve aktívan vagyok fent az appon és ez idő alatt kb 15-20 emberrel randiztam. Ez alapvetően egy szexpartner kereső, ok de felteszem most a kérdést hogy valóban ennyi pszichopata ember van ( szándékosan

Figyelt kérdés
nem írok férfit, mert biztos a másik oldal is tudna mesélni. Olyanokra gondolok, akik hetekig Oscar esélyes színjátékot adnak elő, a valódi érdeklődés legmagasabb fokát mutatva minden szinten majd az első/ második szex után a skálán kb 1- re esik vissza a 10-ről ez a szint, addig hazugság áradat a jövőbeni rengeteg randiról, ismerkedést tervről, mindenről. Majd ghosting a reakció a legjóindulatúbb üzenetre. Nehéz feldolgoznom, hogy élhetnek 0 empátiával egyesek, arra szoktam gondolni hogy valójában ők nincsenek jól lelkileg, rettegés a kötődéstől, érzelmi világ nagy amplitúdón lengedezik. Hogy a fenébe lehet kiszűrni az ennyire tehetséges hazudozókat?

2022. márc. 29. 21:43
1 2 3 4 5 6 7
 51/62 anonim ***** válasza:

Őszintén, nem tudom, hogy találkozott-e jobb palival (biztos), ha igen, akkor érezze jól magát vele. De akkor mi az istennek húztuk egymás idejét? Én ezt nem értem.

#49 voltam

2022. ápr. 6. 09:06
 52/62 anonim ***** válasza:

Sokan párhuzamosan több emberrel randiznak és mindegyiknek eljátsszák, amit el akarnak.

Még nekem férfiként is lehetett volna 2-3 randim pérhuzamosan, csak én nem így működöm (bár belegondolva jobban járnék az biztos). Hát akkor egy kapósabb nőnél ez simán így van. 32f

2022. ápr. 6. 09:34
 53/62 A kérdező kommentje:

Igaza van 52- nek, szerintem is nagyon sokan kb mindig párhuzamosan randiznak és talán azzal is indokolják, hogy saját magukat is védik ezzel, mert mindenki más is ezt csinálja. Egyébként én is tudnék minden héten leszervezni 2-3 emberrel, de nem komfortos, a legszebb és legizgalmasabb része kellene hogy legyen az ismerkedésnek ez az első időszak, mikor ráhangolódtok egymásra, hajt a kíváncsiság, nekem ilyenkor nincs igényem mással is elkezdeni…

51: pont ezt szoktam mondani én is, de idézném a férfit, aki miatt a bejegyzés megszülettet “ pontosan nem us tudom mit akarok, talán csak várok arra hogy megtaláljon “, szóval ha a másiknak ilyen a hozzáállása, hiába vagy te lelkes

2022. ápr. 6. 09:46
 54/62 VincentLaw ***** válasza:
100%
#52 Akkor te kimondottan jó pasi lehetsz. Nekem nem hogy párhuzamosan többet, hanem egy találkozót is alig sikerül összehozni (mondjuk ebben a cipőben jár a baráti köröm egy része is). Igazából már azt sem tudom, hogy mikor volt a legutolsó, annyira siralmas nálam a helyzet.
 55/62 VincentLaw ***** válasza:
100%
Azt kihagytam, hogy ez a párhuzamos dolog inkább a lányoknál jellemző.
 56/62 anonim ***** válasza:
56%
54-Jó fotók kellenek meg jó kommunikációs készségek.
2022. ápr. 6. 10:13
 57/62 VincentLaw ***** válasza:
100%
Kommunikációs készségeim megvannak, viszont ha nincs match, vagy ha nem is írnak vissza, sokra nem megy vele az ember :D
2022. ápr. 6. 10:49
 58/62 anonim ***** válasza:
Nekem sem volt matchem magamtól. Én megvártam, kik likeolnak és aki szimpi volt, azokra én is nyomtam egyet. Ment a pixelvadászat, mert nyilván nem fogok ilyesmiért fizetni, és akkor elhomályosítja a képet. De hát végülis el lehetett így is használgatni, bár mondom, nekem csalódást keltett és viszonylag hamar le is jöttem onnan.
2022. ápr. 6. 11:26
 59/62 A kérdező kommentje:
56- önhittség nélkül mondom, hogy nekem mindkettő megvan, mégsem elég.
2022. ápr. 6. 11:37
 60/62 anonim ***** válasza:
Nem kell bedőlni azoknak, akik egyből lehozzak a csillagokat. Ami túl szép, hogy igaz legyen, az kamu. Hiszen ha valaki ekkora érdeklődést mutat egy idegen iránt, az nem neked szól hanem annak, hogy végre van valaki, aki foglalkozik vele, egy no az életében. Ez általában pár hétig tart, aztán ha össze is jön a randi vagy osszejottok, akkor nagyon hamar elkezdi leépíteni az onbizalmad.
2022. máj. 4. 09:08
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!