Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kivételesen szerencsétlen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kivételesen szerencsétlen vagyok a Tinderen? Egy éve aktívan vagyok fent az appon és ez idő alatt kb 15-20 emberrel randiztam. Ez alapvetően egy szexpartner kereső, ok de felteszem most a kérdést hogy valóban ennyi pszichopata ember van ( szándékosan

Figyelt kérdés
nem írok férfit, mert biztos a másik oldal is tudna mesélni. Olyanokra gondolok, akik hetekig Oscar esélyes színjátékot adnak elő, a valódi érdeklődés legmagasabb fokát mutatva minden szinten majd az első/ második szex után a skálán kb 1- re esik vissza a 10-ről ez a szint, addig hazugság áradat a jövőbeni rengeteg randiról, ismerkedést tervről, mindenről. Majd ghosting a reakció a legjóindulatúbb üzenetre. Nehéz feldolgoznom, hogy élhetnek 0 empátiával egyesek, arra szoktam gondolni hogy valójában ők nincsenek jól lelkileg, rettegés a kötődéstől, érzelmi világ nagy amplitúdón lengedezik. Hogy a fenébe lehet kiszűrni az ennyire tehetséges hazudozókat?

2022. márc. 29. 21:43
1 2 3 4 5 6 7
 41/62 anonim ***** válasza:
100%

Én ezt már csak férfinflációnak hívom. Nem számítunk a nőknek semmit. De tudod mit, az ilyen lány legyen inkább akkor leszbi, meg panaszkodjon a "szemét férfiak" miatt.

2022. ápr. 4. 14:00
 42/62 A kérdező kommentje:

39- azt nem hiszem hogy jobb lennék, maximum megkapóbbak a képeim azalatt a félmásodperc alatt míg ránéznek. Emberekkel dolgozom, rengeteget beszélgetek, azt hittem nekem könnyen fog ez menni, de bizony kiderült hogy nem mindenkinek vagyok vonzó, annyira szimpi hogy újra akarjon találkozni.

Azóta update- az üzenetem után már kétszer bejelentkezett hogy találkozhatnánk újra. Annyi történt, hogy az ijesztő lelki kitárulkozásom óta a szex után ( ne találkozgassunk másokkal ) vissza vettem, egy üzit kivéve nem írtam neki whatsappon. Szóval a klasszikus elv érvényesül, ha távolságot tartasz, megint újra értékesebb lesz.

2022. ápr. 5. 07:21
 43/62 anonim ***** válasza:
100%
42-ja, csak kérdés van értelme ilyen játszmázós kapcsolatban benne maradni.
2022. ápr. 5. 08:27
 44/62 VincentLaw ***** válasza:

Én ha keresem, ha nem az illetőt, mindig azt érzem, hogy távolságot tart. Szóval meguntam folyton ezt érezni.

2022. ápr. 5. 12:46
 45/62 A kérdező kommentje:
44- semmi értelme, az ember jó napjain mikor amúgy is boldog, akkor még elégedett is lehet egy ilyen ridegtartó kapcsolattal, csak amikor érzelmi támogatás kell stb. akkor is tartják a távolságot, az ember csak akkor kell ha a- baromi jó formában van, szuperjókedvű b- hűvösen távolságot tart. Barátnőm ilyen jellegű “ kapcsolatra “ 6 évet áldozott be, megszakításokkal, elég destruktív…..
2022. ápr. 5. 17:51
 46/62 anonim ***** válasza:
100%

Na igen nekem se volt túl sok szerencsém tinderen.

Volt aki komoly kapcsolatot keresett, erre első randin már dugni akart és még ő volt fel háborodva h nekem ez gyors.

A legjobb az volt amikor megismertem egy srácot, találkoztunk, minden szuper volt,sőt annyira jól sikerült a találkozó hogy meg kérdezte nem lehetne e második randi. Össze terveztünk egy filmezést és ő kérdezte hogy akkor melyik nap lenne jó nekem. Erre mondtam hogy menjünk át facere (merrt csak tinderen beszéltünk eddig) és amikor meg adtam neki a nevem, kitorolt tinderrol

2022. ápr. 5. 20:18
 47/62 anonim ***** válasza:

46-Nekem meg kb ugyanez volt férfiként...

Randin dumáltunk jó 3 órát, megbeszéltük a másodikat, és face elérhetőség cserénél írja, hogy nincs kémia... 32f

2022. ápr. 5. 20:21
 48/62 A kérdező kommentje:

46, 47 - imádom, komolyan….

Ez a férfi, akiről írtam imádott nagy mennyiségeket írni, de mikor a második randin felvetettem, hogy számot cserélhetnénk, nem volt valami lelkes. Végül a “ nyomásomra” whatsapp lett és gondolom baromira meglepődött hogy nem írogatok, zaklatom, hiába van meg a száma….

Nálam insta követő gyűjtő is volt, hetekig chat, majd az ázsiai utazása előtt egy nappal felveti, hogy vicces lenne több képet nézegetni. Megengedem hogy bekövesse én hülye barom az egyébként full privát családi profilomat utána ghostingol mikor üzenetet küldök, de a sztorijaimat nézegeti 😅

2022. ápr. 5. 20:53
 49/62 anonim ***** válasza:

Velem meg olyan volt, hogy konkrétan 6 órás volt az első tali, olyan volt, mintha csak 6 perc telt volna el. Nem figyeltük az órát, ráértünk.

Aztán pár nappal később beflegmult, besértődött egy hülyeségen, és azóta sem beszéltünk.

F

2022. ápr. 6. 07:52
 50/62 A kérdező kommentje:
49: Akkor megérte megsértődni, gondolom úgy volt vele mint a legtöbben, majd jön egy még jobb, még szebb, valaki aki tökéletes. Hiába a mély beszélgetés, vonzalom, sokan akkor is keresnek és találnak kifogást. Mintha a legtöbben rettegnének az elköteleződéstől és nem értik, hogy én sem egyből hosszú évekre tervezek, csak ha ilyen jól indul valami, miért ne lehetne beleállni és rózsaszín ködben lebegni pár hónapig- évig? Mi értelme van, hogy egyesek kiöntik a legféltettebb titkaikat már az első randikon, látszólag kapcsolódnak, beleélik magukat, max 2-3 hetet adnak a dolognak aztán repülnek a következő virágra.
2022. ápr. 6. 09:01
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!