Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kivételesen szerencsétlen vagyok a Tinderen? Egy éve aktívan vagyok fent az appon és ez idő alatt kb 15-20 emberrel randiztam. Ez alapvetően egy szexpartner kereső, ok de felteszem most a kérdést hogy valóban ennyi pszichopata ember van ( szándékosan
Én ezt már csak férfinflációnak hívom. Nem számítunk a nőknek semmit. De tudod mit, az ilyen lány legyen inkább akkor leszbi, meg panaszkodjon a "szemét férfiak" miatt.
39- azt nem hiszem hogy jobb lennék, maximum megkapóbbak a képeim azalatt a félmásodperc alatt míg ránéznek. Emberekkel dolgozom, rengeteget beszélgetek, azt hittem nekem könnyen fog ez menni, de bizony kiderült hogy nem mindenkinek vagyok vonzó, annyira szimpi hogy újra akarjon találkozni.
Azóta update- az üzenetem után már kétszer bejelentkezett hogy találkozhatnánk újra. Annyi történt, hogy az ijesztő lelki kitárulkozásom óta a szex után ( ne találkozgassunk másokkal ) vissza vettem, egy üzit kivéve nem írtam neki whatsappon. Szóval a klasszikus elv érvényesül, ha távolságot tartasz, megint újra értékesebb lesz.
Én ha keresem, ha nem az illetőt, mindig azt érzem, hogy távolságot tart. Szóval meguntam folyton ezt érezni.
Na igen nekem se volt túl sok szerencsém tinderen.
Volt aki komoly kapcsolatot keresett, erre első randin már dugni akart és még ő volt fel háborodva h nekem ez gyors.
A legjobb az volt amikor megismertem egy srácot, találkoztunk, minden szuper volt,sőt annyira jól sikerült a találkozó hogy meg kérdezte nem lehetne e második randi. Össze terveztünk egy filmezést és ő kérdezte hogy akkor melyik nap lenne jó nekem. Erre mondtam hogy menjünk át facere (merrt csak tinderen beszéltünk eddig) és amikor meg adtam neki a nevem, kitorolt tinderrol
46-Nekem meg kb ugyanez volt férfiként...
Randin dumáltunk jó 3 órát, megbeszéltük a másodikat, és face elérhetőség cserénél írja, hogy nincs kémia... 32f
46, 47 - imádom, komolyan….
Ez a férfi, akiről írtam imádott nagy mennyiségeket írni, de mikor a második randin felvetettem, hogy számot cserélhetnénk, nem volt valami lelkes. Végül a “ nyomásomra” whatsapp lett és gondolom baromira meglepődött hogy nem írogatok, zaklatom, hiába van meg a száma….
Nálam insta követő gyűjtő is volt, hetekig chat, majd az ázsiai utazása előtt egy nappal felveti, hogy vicces lenne több képet nézegetni. Megengedem hogy bekövesse én hülye barom az egyébként full privát családi profilomat utána ghostingol mikor üzenetet küldök, de a sztorijaimat nézegeti 😅
Velem meg olyan volt, hogy konkrétan 6 órás volt az első tali, olyan volt, mintha csak 6 perc telt volna el. Nem figyeltük az órát, ráértünk.
Aztán pár nappal később beflegmult, besértődött egy hülyeségen, és azóta sem beszéltünk.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!