Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kivételesen szerencsétlen vagyok a Tinderen? Egy éve
aktívan vagyok fent az appon és ez idő alatt kb 15-20
emberrel randiztam. Ez alapvetően egy szexpartner kereső,
ok de felteszem most a kérdést hogy valóban ennyi
pszichopata ember van ( szándékosan
Figyelt kérdés
nem írok férfit, mert biztos a másik oldal is tudna mesélni. Olyanokra gondolok, akik hetekig Oscar esélyes színjátékot adnak elő, a valódi érdeklődés legmagasabb fokát mutatva minden szinten majd az első/ második szex után a skálán kb 1- re esik vissza a 10-ről ez a szint, addig hazugság áradat a jövőbeni rengeteg randiról, ismerkedést tervről, mindenről. Majd ghosting a reakció a legjóindulatúbb üzenetre. Nehéz feldolgoznom, hogy élhetnek 0 empátiával egyesek, arra szoktam gondolni hogy valójában ők nincsenek jól lelkileg, rettegés a kötődéstől, érzelmi világ nagy amplitúdón lengedezik. Hogy a fenébe lehet kiszűrni az ennyire tehetséges hazudozókat?
Teljesen azt sugallja, hogy rá akarsz akaszkodni valaki bármi áron.
2022. márc. 31. 13:40
32/62 A kérdező kommentje:
31: Ja így már értem, biztos neki is ez jött le. Szomorú azért, hogy egyik nap még szivecskék meg tervek arról hogy hogy találkozhatunk kb minden nap aztán elvágólag semmi miután lefeküdtünk. Egyébként azért bátorkodtam ezt írni, mert a szex után ő mondta azt hogy legyen az a terv hogy folytatjuk a találkozgatást és meglátjuk mi lesz belőle, szóval erre gondoltam válaszolni az üzenetben. Az persze lehangoló, hogy ő valszeg nem írt volna rám ha én nem teszem.
2022. márc. 31. 13:47
33/62 anonim válasza:
Akkor nem volt jó a szex neki. Vagy volt más is, akivel jobb párhuzamosan, és maradt annál. Ne feküdj le senkivel ilyen hamar, normális férfi amúgysem árja el hamar, legalábbis én nem, nem is menne. 32f
2022. márc. 31. 15:28
34/62 A kérdező kommentje:
33: ebbe tök rossz belegondolni, vajon mit ronthattam el, elég könnyen elment pedig korábban mondta os hogy ne vegyem rossz jelnek, ha nem sikerül, nem mindig megy gyógyszermellékhatás miatt
2022. márc. 31. 15:38
35/62 anonim válasza:
Ahogy olvasgatom a válaszaidat, te nagyon naív vagy és sajnos úgy vezetnek meg ahogy akarnak.
Nem tudom, hogy ott ahol élsz milyen lehetőségek vannak, de talán nem tinderen kellene ismerkedni.
Mondjuk eddig a netes ismerkedéssel nekem sincsenek jó tapasztalataim.
2022. ápr. 1. 10:03
36/62 A kérdező kommentje:
35: igen, ez biztos így van, illetve magamból kiindulva nehezen tudom elképzelni hogy 30-40-es felnőttként így átb*sszak valakit. Nekem eszembe nem jut ilyen nagy szavakat, terveket írni, mondani valakinek ( mégha a fejemben álmodozok is), addig amíg nem tudom hogy be is teljesítem őket. Lehet, hogy csak 1-2 hónapig, a jövőbe nem látok, de addig “beleállok” az érzelmeimbe. Persze nem tudom mit vártam valakitől, aki még 42 évesen is azon kesereg, hogy milyen szar gyerekkora volt és pszichopata volt az apja. Ez már piros zászló, hogy az ő kis lelkivilága mindig a középpont, az ember legyen ingyen pszichológus, miközben kérdéseket alig kap vissza.
2022. ápr. 2. 09:18
37/62 anonim válasza:
Amúgy ez külföldi vagy szintén magyar pali?
2022. ápr. 2. 10:39
38/62 A kérdező kommentje:
37: helyi, nem magyar.
Egyszer randiztam magyarral, egy velem egykorú “ alibi randizóval”, akinek ezidáig nem volt párkapcsolata, extra szoros kötelék anyukával, konzervatív háttér stb., szóval nem volt kedvem elvenni a szüzességét, de ő se forszírozta a folytatást, azt éreztem legbelül az se kizárt hogy meleg, de szegény nem meri felvállalni. Egyébként is elvétve van magyarokkal match.
2022. ápr. 2. 12:46
39/62 anonim válasza:
Nekem másfél év alatt jött össze kettő randim, úgyhogy nálam biztosan jobb vagy.
21F
2022. ápr. 4. 12:44
40/62 anonim válasza:
Egy férfinek nagyon nehéz tinderen. Én nem nagyon fotózkodom. Hetekbe telt mire ki tudtam alakítani olyan képeket, amik több nőnek bejönnek. Ez még csak az első lépcső. Utána jönnek a tesztek, volt, aki gyakorlatilag iq tesztnek vetett alá, majd randin mondta, hogy ez kell ,mert ő hülyékkel nem megy el randizni, aki bizonyos agyi szint alatt teljesít.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!