Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerencsétlenség ellen is van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerencsétlenség ellen is van oltás?

Figyelt kérdés

Közepébe vágok és egy nemrég történt dolgot mesélek el.

37 éves vagyok,férfi.

A tesómnak akartam valami ajándékot venni,egy nagyobb könyvesboltban nézelődtem.Nem messze tőlem volt egy alkalmazott aki pakolta a könyveket.Ugye maszkos világba élünk,de mégis nagyon felfigyeltem rá,nagyon megtetszett,így néha oda-oda pillantottam.Aztán valahogy egymással szembe kerültünk egyszer csak egy viszonylag szűk helyen.Próbáltuk egymást kikerülni,de mikor egyik irányba indultam volna el,ő is pont abba az irányba akart kikerülni.Mikor ezt tapasztaltam akkor gondoltam jó,akkor menjen arra én a másik irányba mozdulok,de közben ő is meggondolta magát.És ezt így párszor eljátszottuk még...aminek hatására felkaptam a vizet,mármint magamra haragudtam hogy már megint balf.szkodok,és elhatároztam magam hogy melyik irányba megyek és az úgy lesz és kész.Így is lett,de a nő is valahogy elhatározhatta magát,így egymásnak mentünk.És kiejtette a könyveket a kezéből.Nevetett,mert jól elcseszett szitu volt,én elnézést kértem és próbáltam összeszedni a könyveket,de ráléptem az egyikre,a másikba belerúgtam.Aztán nagy nehezen sikerült összeszedni őket,de úgy fogtam meg hogy a lapok lefelé néztek,és az egyik könyvben voltak ilyen kis cetlik,jegyzetek,amelyek szanaszét szóródtak kiesve a könyvből.Hát elkezdtem azokat is összeszedni,de a nagy lelkesedésem közepette nekimentem egy ilyen álló karácsonyi dísznek,pontosabban csak picit hozzáértem és megbillentettem véletlenül,és sajnos elborult,mivel törékeny volt eltörött és jó nagy zajjal járt.Akkor már kb. az egész könyvesbolt figyelmét elnyertem.Aztán felálltam,hátraléptem kettőt,és megpróbáltam kivonni magam a forgalomból,hogy ne csinálhassak semmi bajt.A nő aztán végül összeszedte a cetliket,végig nevetve,gondolom kínjába.Nem engedték kifizetni a kárt sem amit okoztam.

Végül tesómnak a netről rendeltem könyvet.

Ez a sztori tipikusan jellemző rám.Rengeteg hasonló történt velem.Voltak korábban kapcsolataim,és általában teljesen normálisan is tudok viselkedni bárki környezetében.De vannak ilyen esetek,mikor van egy nekem tetsző nő,aki totál a fejemben van és rá gondolok,vagy arra hogy mennyire tetszik,akkor mindig ez van..vagy hibázok és próbálom jóvá tenni,vagy csak egy szívességben,kérésben nagyon lelkes vagyok és ilyenkor szó szerint lavinaszerűen jön a katasztrófa,egyik balf.szkodás követi a másikat.De mindig csak ha nagyon az agyamba van az illető.Ha mondjuk valami másra gondolok közben mikor a közelemben van,akkor teljesen átlagosan és normálisan tudok viselkedni,még akkor is ha kimondottan csinos a nő és nagyon tetszik.Csak egyszerűen más elteri erről a gondolatról a figyelmem.Mikor nem tereli el semmi akkor szokott jönni a káosz.

Ezzel mit tudnék kezdeni? Van erre gyógymód? Vagy zárjam magamra az ajtót inkább?

Voltam pszichológusnál...elmeséltem neki egy hasonló sztorimat,szó szerint kiröhögött.Nem mosolygott,nem nevetett...röhögött :) Mivel én is tudok nevetni magamon,ezért együtt nevettünk,mert utólag viccesek ezek a dolgok.De sokszor ha nem férfi lennék sírni is tudnék szerintem...meg nyilván elsüllyedek szégyenembe a kellemetlen helyzetkben.

2021. dec. 20. 16:19
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Egy kis előzékenység sokat segítne. A leírt helyzet mennyivel szebben végződött volna, ha ahelyett, hogy eltökéled magad a kerülési irányon és "inkább neki mész, de márpedig te arra mész", szépen oldalra álltál volna és karmozdulattal jelezve mondod: "tessék, hölgyem".

A szerencsétlenkedést amit levágtál meg gyenge mozgáskultúrának tulajdonítom. Lehet életedben nem sportóltál és végeztél egyéb fejlesztő tevékenyéget. Érdemes lenne belevágni valamibe.

2021. dec. 20. 16:39
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát, ha ügyetlen vagy fizikailag, arra valamilyen mozgáskultúrát fejlesztő sportot tudnék javasolni. Ennek a tárháza elég széles. A gimnasztikától a testépítésen át a kézilabdáig mindennel lehet fejleszteni a mozgáskoordinációdon.

Amúgy meg simán el kellett volna hívnod kávézni a csajt, szerintem feldobtad a napját. :D

2021. dec. 20. 16:39
 3/5 A kérdező kommentje:

Kb. 6 éves korom óta mindig sportolok valamit.Foci volt gyerekkoromban.Aztán az abbamaradt,akkor kondiztam,most mellette futni is szoktam.

Hát nem lett volna pofám ezek után elhívni randira...így is égtem mint a rongy.Közbe meg arra gondoltam hogy egyszerűen csak ki akartam kerülni...és mégis mi lett belőle.

2021. dec. 20. 16:44
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

#3 Nem biztos, hogy őt ez zavarta, de te voltál ott. Én csak annyit mondok, hogy ha nem próbálkozol, nem is sikerülhet.

Ha gyakran mozogsz és edzett vagy, akkor viszont túlzottan zavarba jössz a nőktől és ezert csetlesz-botlasz valszeg. Ezen az segítene, ha beszélgetnél nőkkel tét nélkül. Így tudnád, hogyan kommunikálj a nőkkel anélkül, hogy lefagynál. Nem emberevők.

2021. dec. 20. 17:01
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is simán elhívhattad volna. Max nemet mond, de a lehetőség adott lett volna rá, mert már sikerült felhívnod magadra a figyelmet.
2021. dec. 20. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!