Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyeseknél miért akadály az ismerkedésnél a koronavírus elleni oltás megléte?
Én párkapcsolatban élek egy ideje és nő vagyok, de ha ilyet olvasnék látnék bárhol, messze elkerülném az illetőt. Félre értés ne essék nem vagyok beoltva és nem is szándékozok beoltott lenni, de ettől a megkülönböztetéstől a hideg futkos a hátamon.
Kérdésedre pedig a válasz: Ha olyan az illető aki fél a vírustól, egy beoltott ember nagyobb veszélyt rejt magában mint aki nincs beoltva. Hisz a beoltott is elkaphatja, csak nem lesz tünete, így azt aki nincs beoltva, jobban veszélyezteti.
Tegnap láttam egy archív fekete fehér tévéfelvételt a magyar régmúltból, ahol azt kétdezték egy vidéki családtól, hogy miért nem járatják iskolába a gyereket?
A válasz ugyanez volt, mert a sok tanulástól előjön a rák és sok egyéb halálos betegség.
Miért van ez kísérleti fázisban, ezt ki tudnátok fejteni?
Az én orvosomnak ez volt a véleménye:
-Ennél többet nem tudunk tenni a covid ellen. Van oltás, hordjuk a maszkot. A hülyékkel meg nem tudunk mit kezdeni.
Szóval ja, én ezért nem kezdenék olyannal, aki nem oltatta be magát. Iskolába kellett volna járni, meg normális helyen tájékozódni, és akkor nem lenne köztünk ilyen különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!