Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek mennyire nehezíti meg a dolgát az ismerkedés ebben a vírusos időszakban?
Nagyon. Most jön ki igazán a férfitöbblet, mert bár szórakozóhelyeken is a legjobb pasik voltak, de élőben azért lehetett olyan helyeket találni, ahol nőtöbblet volt, így volt esélyed legalább a figyelmét felkelteni a lánynak úgy is, ha nem voltál adonisz.
Interneten ez kiesett, maximum szórakoztató bohóc lehetsz végeláthatatlan levelezéssel és most már indok is van, hogy miért nem akar személyesen találkozni. Míg te 20 lánynak leszel a lelki szemetesládája párhuzamosan, addig az alfák ki se kelnek az ágyból és ugyanezzel a 20 lánnyal szervezik, hogy aznap éjjel melyik aludjon náluk.
7/= tessék??? Mi van??? Ki a fasznak van dughatnékja he??? Mi van?? A kérdést olvasd már el figyelmesebben!!!!
Pont én félek baszki hogy elkapok valamit... tanulj meg olvasni seggfejkém!!!
Pofa be vagy szét verem!!!
#8: Nem neked írtam, te szerencsétlen., hanem a az #5-nek.
AMúgy az #1 is én voltam.
Köszi a privit. Igazi kultúrember vagy. Ja nem, inkább egy nagy paraszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!