Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedési időszakban mennyire kell a pasit hagyni nyomulni? Mindig ő keressen, vagy én is írhatok neki néha?
Szerintem az a normális ha egyformán keresik egymást. Ha az egyik nem keresi, az olyan mintha nem érdekelné, nem lenne neki fontos. Ez kiválthat ugyan küzdést a másikból, de az is lehet hogy akkor inkább nem "kínlódik" vele, mondván minek fusson olyan vonat után ami nem veszi föl.
Én bátran keresem a pasit, ha ő is keres engem. De a kezdő lépést is megmerem tenni ha úgy alakulna.
N
Szerintem nem normális az ahol csak a férfi teper
Nőnek is ugyan úgy kene teperni, keresni, programot szervezni stb
Férfinak is kell érezni hogy igen nő kedveli .
Hosszútávon igen megterhelő az ahol csak az egyik fel teper a másik fel meg csak vár.
Ha a 2. randi után is csak én keresem a nőt, akkor felejtős a dolog.
Felőlem játszhatja “taktikából” a jégkirálynőt, de ha úgy érzem, hogy csak én teperek, csak nekem fontos, akkor nem erőlködöm tovább, nincs kedvem ahhoz a szerephez, hogy amíg unatkozik jó vagyok én is, de ha jön jobb, akkor lép
Egy csomó nő játssza ezt a nem keresős, elérhetetlen játszmát, aztán csodálkozik, hogy a férfi felszívódik.
Nekem felnőtt nő kell, aki tudja, hogy engem akar e vagy sem, nem pedig egy jatszmázós kislány (és sajna ez kortól független, van aki 20 évesen tudja kezelni, van aki 35 évesen is játssza, hogy őt csak a férfi keresse, nehogymár ő is kimutassa, hogy érdekli a férfi)
@4: csalódások minket férfiakat is érnek.
Talán több os, mint a nőket, hiszen 99%-ban mi férfiak kezdeményezünk, és kapjuk a “bocs nem”-et (de nézd meg hány olyan kérdés van itt, hogy jaj, hogyan szedje fel a pasit, mert remeg, úgy vágyik rá, de mi van, ha elutasítja. Persze a férfitól elvárás, hogy ne féljen az elutasítástól).
És mi a csalódások ellenére is újra próbálkozunk, nem játszmázunk. Hidd el, még egy férfi sem halt bele a csalódásba, egy nő sem fog, ha felhívja ő a férfit a randi után, hogy jól érezte magát, lenne ötlete, hogy hova menjenek legközelebb (még akkor sem fog belehalni, ha a férfi nemet mond a folytatásra 🙂)
Ha mindig én keresem a nőt, ő pedig csak hagyja, hogy nyomuljak és magától nem keresem, akkor nem érdeklem azt a nőt.
Fordítsd meg a saját kérdésed:
"van olyan pasi, akinek annak ellenére is fontos lehetek, hogy esetenként megvárja, hogy én keressem?"
Ha TE nem keresed soha ŐT, akkor miként érezze, hogy Ő fontos-e NEKED? Vagy hogy NEKED fontos-e hogy alakuljon bármi is?
Az ismerkedéshez és kapcsolathoz 2 ember kölcsönös érdeklődése kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!