Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Összejönnél oltatlan férfival,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnél oltatlan férfival,nővel?

Figyelt kérdés

2021. jún. 4. 19:10
A kérdező szavazást indított:
Férfi vagyok, randiznék oltatlan nővel.
Nő vagyok,randiznék oltatlan férfival.
Férfi vagyok,nem randiznék oltatlan nővel.
Nő vagyok,nem randiznék oltatlan férfival.
79 szavazat
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
71%
Nekem az oltatlanság a fétisem.
2021. jún. 4. 19:17
 2/46 anonim ***** válasza:
71%
Igen,én is oltatlan vagyok még.
2021. jún. 4. 19:20
 3/46 anonim ***** válasza:
63%
Azért elég betegnek kell lenni ahhoz, hogy valakinél ez szempont legyen.
2021. jún. 4. 19:24
 4/46 anonim ***** válasza:
36%

Aki ilyen hülyeség miatt nem jönne össze az annyit is ér. Legalább ha nem tetszik valaki és nincs annyi az emberben hogy megmondja nyíltan, akkor ha tudja róla hogy oltott vagy oltatlan akkor ráfoghatja erre :D De már a rosszlányokon is láttam kiírva hirdetőknél hogy oltott...

Amúgy aki ismerkedne privátban, 29 éves oltatlan pasi vagyok :)

2021. jún. 4. 19:34
 5/46 anonim ***** válasza:
9%
Én nem jönnék össze az oltatlan mésszel. Mondanám is neki, "Nem mész innen?!" Az oltott mésszel igen, mert neki azt mondanám "Te nem mész sehová, maradsz velem!"
2021. jún. 4. 19:39
 6/46 anonim ***** válasza:
54%

Undorító, hogy mivel tesznek már különbséget az emberek között.

Szégyen, hova jutott a világ.

2021. jún. 4. 19:39
 7/46 anonim ***** válasza:
75%

6.

Reggel az ezzel kapcsolatos kommentem töröltették páran (túlbuzgóságból? gonoszságból? - ki tudja), így csak annyit írok, hogy egyetértek veled. Nem is tudom igazán komolyan venni ezt a dolgot, olyan elvakult tud lenni a két szélsőséges nézőpont tábora.

2021. jún. 4. 19:46
 8/46 anonim ***** válasza:
31%
Függ az oltatlanság okától. Valamikor indokolt, de ezek a laposföldes billgécces gyíkemberes baromságok engem nem érdekelnek.
2021. jún. 4. 19:52
 9/46 peca1000 ***** válasza:
29%

Nem zavarna.

Ha dacból nem oltatja be magát, elkapja, és elpatkol, jöhet a következő.

Ha hisztizik, mert az oltatlansága miatt diszkriminálva érezné magàt akkor dobnám.

2021. jún. 4. 20:09
 10/46 anonim ***** válasza:
41%
Komoly szempont. Ez már világnézet. Aki nem hisz a tudósokban az féleszű. Egy féleszűvel meg nem akarok együttlenni.
2021. jún. 4. 20:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!