Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az oltatlan férfiak társkeresési esélyei jelenleg minimálisak?
Figyelt kérdés
Kocsma nuku, étterem nuku, strand nuku, nyaralás nuku, még csak ki se tudnak bérelni egy szobát. Kinek kell ilyen férfi? Ha van barátnőjük, akkor meg örülhetnek, ha nem dobja ki őket, mert így tényleg nem lehet semmit kezdeni velük. Az egész nyaruk el van cseszve. Mindezt azért, mert nem hajlandóak beoltatni magukat.2021. máj. 11. 18:33
2/19 A kérdező kommentje:
#1: Ne viccelj, a nőket alap, hogy el kell vinni étterembe meg szórakozóhelyekre! Ha azt mondod, bocs nem mehetünk sehova, mert nem vagyok hajlandó beoltatni magam, kivágnam mint macskát sza*ni.
2021. máj. 11. 18:40
3/19 anonim válasza:
Ez most egy újabb incel ok, hogy miért nincs barátnőd?
Én oltva vagyok, párom még nem.
Tény, hogy elég rossz, de legalább 1 napos kirándulásra el lehet menni. Nem úgy mint télen.
4/19 anonim válasza:
Tanulság: most kell oltatni és csajozni mert az összes oltatlan pasit otthagyja majd a nője.
5/19 anonim válasza:
Teraszra oltás nélkül is kiulhetsz.
6/19 anonim válasza:
Ha úgy gomdolod, hogy az oltással nőni fognak az esélyeid, akkor el kell döntened, mi a fontosabb. Vagy légy kreatív és találj ki így programokat! Kiülni attól még ki tudsz a teraszokra. Meg vannak olyan nők, akik szintén nem akarják beoltani magukat.
7/19 A kérdező kommentje:
#3: Itt nem rólam van szó, én be vagyok oltva, de attól még esélytelen vagyok a nőknél. Az igényeik az egekben vannak, van valami apró problémájuk veled és mész a kukába.
2021. máj. 11. 19:03
8/19 anonim válasza:
Van egy csomó oltatlan nő is, ők ugyanúgy nem mehetnek ezekre a helyekre, ergo el sem lehet őket vinni oda.
9/19 anonim válasza:
7# Áhhá... Szóval csak incelkedni szeretnél egy kört arról, hogy a nők milyen gonosz teremtmények...
10/19 FoxtrotLidérc válasza:
Csak apa! Ha már az oltás megléte vagy hiánya is esetleg szempont ismerkedésnél, akkor az régen rossz. Engedd el az ilyeneket. Ha oltásod van, akkor hidd el, lenne más kifogás.
Olyat keress, akinek te vagy a férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!