Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az oltatlan férfiak társkeresési esélyei jelenleg minimálisak?
Basszus most hogy mondod, a kormánynak így kellett volna reklámoznia az oltást a férfiaknak.
A nők amúgy is nagyobb arányban oltakoznak jelenleg, a férfiaknak meg lehetett volna mondani hogy ha ki akarnak menni ismerkedni, akkor álljanak csak be ők is a sorba.
"Kocsma nuku, étterem nuku, strand nuku, nyaralás nuku, még csak ki se tudnak bérelni egy szobát."
Soha a járvány előtt sem foglalkoztam ezekkel, be vagyok oltva, de továbbra sem.
Átestem ezen a szaron, így nem kell oltás, ugyannyi ideig szól a kártyám mint ha oltottak volna
Tehát sokaknak nem kell oltás, ha volt annyi ész hogy elmenjenek tesztre amikor betegek
Ugyan már. Én csak most fogom megkapni az oltást, és eszembe sem jutott, hogy majd rohanok étterembe vagy kocsmába, amint megvan a kártya.
Pláne most nyáron nem egy nagy probléma, mert kintre bárhova ki lehet ülni. Aki utazna ott lehet gond esetleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!