Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az oltatlan férfiak társkeresé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az oltatlan férfiak társkeresési esélyei jelenleg minimálisak?

Figyelt kérdés
Kocsma nuku, étterem nuku, strand nuku, nyaralás nuku, még csak ki se tudnak bérelni egy szobát. Kinek kell ilyen férfi? Ha van barátnőjük, akkor meg örülhetnek, ha nem dobja ki őket, mert így tényleg nem lehet semmit kezdeni velük. Az egész nyaruk el van cseszve. Mindezt azért, mert nem hajlandóak beoltatni magukat.

2021. máj. 11. 18:33
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
77%

Basszus most hogy mondod, a kormánynak így kellett volna reklámoznia az oltást a férfiaknak.

A nők amúgy is nagyobb arányban oltakoznak jelenleg, a férfiaknak meg lehetett volna mondani hogy ha ki akarnak menni ismerkedni, akkor álljanak csak be ők is a sorba.

2021. máj. 11. 20:04
 12/19 anonim ***** válasza:
32%
Az biztos hogy ilyen dilis bukszák miatt, akinek ez a szaros oltás fontos 100% hogy nem oltatnám be magam, előbb nyitnám nekik az ajtót meg segítenék pakolni. Amúgy csomó helyre lehet menni, éttermek terasza meg a kocsmáké is nyitva van, egy kis kreativitással pedig a kiskapuk is megtalálhatók szinte minden esetben.
2021. máj. 11. 20:11
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Így igaz! És nemsokára csak az oltottak fognak szaporodnak, mert az oltatlanok nem tudnak ismerkedni és kihalnak.
2021. máj. 11. 20:12
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

"Kocsma nuku, étterem nuku, strand nuku, nyaralás nuku, még csak ki se tudnak bérelni egy szobát."

Soha a járvány előtt sem foglalkoztam ezekkel, be vagyok oltva, de továbbra sem.

2021. máj. 11. 20:18
 15/19 anonim ***** válasza:
61%
Minek irogatsz ide?
2021. máj. 11. 21:10
 16/19 anonim ***** válasza:
53%

Átestem ezen a szaron, így nem kell oltás, ugyannyi ideig szól a kártyám mint ha oltottak volna

Tehát sokaknak nem kell oltás, ha volt annyi ész hogy elmenjenek tesztre amikor betegek

2021. máj. 12. 00:06
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan már. Én csak most fogom megkapni az oltást, és eszembe sem jutott, hogy majd rohanok étterembe vagy kocsmába, amint megvan a kártya.

Pláne most nyáron nem egy nagy probléma, mert kintre bárhova ki lehet ülni. Aki utazna ott lehet gond esetleg.

2021. máj. 12. 09:50
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Ott kezdődik, hogy kinek kell olyan férfi, aki nem akar oltatni?! Szerintem, akinek fontos az egészsége, és okosan gondolkodik adott témában olyanra ne számíts. Dehiszen neked sem fontos oltás, így hasonló-hasonlót vonza eset áll fenn majd...
2021. máj. 12. 16:02
 19/19 anonim válasza:
Én kifejezetten olyan férfivel ismerkednék, aki nem akarja magát beoltatni. 22/N (oltatlan)
2021. jún. 30. 00:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!