Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy gyerekes, Oltatlan anyukát hova lehet elvinni kikapcsolódni?
Figyelt kérdés
2021. máj. 14. 15:56
2/13 anonim válasza:
Városliget, folyó mellé séta, illetve fagyizni.
3/13 anonim válasza:
Sétálni, parkba, fagyizni, kiülni bármilyen teraszra kávézni, enni valamit, kirándulni....
4/13 anonim válasza:
Kutya ez a gyerekes, oltatlan anyuka hogy vinni kell? (Amúgy milyen a gyerektelen anyuka?)
Vagy ha egygyerekesre gondolsz, akkor írd helyesen.
De szerintem te egy kutyamamiról kérdezel, mert az ember tud beszélni és el tudná mondani hova akar menni "kikapcsolódni" (azt meg mindkettőtöknek tudni kéne hova lehet menni oltatlanul).
Amúgy kétlem hogy ilyen problémáid vannak hogy valaki végre kötélnek állt 😂
7/13 A kérdező kommentje:
Ilyen rosszindulattal nálatok milyen lehet egy vasárnapi ebéd?
2021. máj. 14. 17:26
8/13 anonim válasza:
#7 Nálunk ugyanolyan mint a szombati.
De te nagyon cuki vagy hogy hálából a vasárnapi ebédekért elvinnéd valahova anyukádat. Miért nincs még beoltva? Hány éves?
😊😊
9/13 anonim válasza:
ha nincs ötleted, hova vigyél egy nőt (amikor kb ha kilépsz az ajtón ezer egy hely adott, még így az oltási mizéria mellett is) nem biztos, hogy pont egy olyan nő való neked, akinek van gyereke. az nem még egy gyereket akar, hanem egy férfit.
10/13 anonim válasza:
Pl. jöhetnél hozzám egy jó szexre. Én már be vagyok oltva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!