Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Összejönnél oltatlan férfival,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnél oltatlan férfival,nővel?

Figyelt kérdés

2021. jún. 4. 19:10
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
65%

Nem randiznék oltottal. Mondom ezt úgy, hogy ápoló vagyok, dolgoztam Covid-intenzív osztályon és voltam tüdőgyulladásos covidos. Nem vagyok beoltva és nem is leszek.

A beoltott emberekkel a környezetemben emiatt nem változott meg a viszonyom, a barátnőim között is van oltott. Nem alkotok véleményt. De fontos nekem, hogy a párom hasonló képpen lássa a dolgokat. Pl nem szeretnék azon vitázni, hogy a gyerekünket beoltassuk - e. És kiábrándítana a gondolat, hogy ő megy a tömeg után a (szerintem) hülyeségbe.

2021. jún. 4. 22:14
 32/46 anonim ***** válasza:
25%

Tényleg ideje lenne valami normális kormánynak. Az ilyen tudományellenes ápolóknak nincs helye az egészségügyben, ki kell dobnia magából a rendszernek. Az oltásnak pedig kötelezőnek kell lennie!!

Előbb támogatásmegvonás (csp stb), aztán gyerek állami gondozásba vétele jöhet. Senki sem maradhat a kötelező oltások nélkül. Sőt, ideje lenne kriminalizálni az oltásellenességet. Nem csak a covidról van szó, hanem mindenről. Nem lehet szembemenni a többséggel. Elég volt!! Normális életet akarunk, betegségek nélkül.

2021. jún. 4. 22:50
 33/46 anonim ***** válasza:
36%

Undorító a kérdés.

Úgy írom,hogy mindkét oltást megkaptam és fontosnak tartom az oltást.

Igen,összejönnék oltatlan férfival.

2021. jún. 4. 23:25
 34/46 anonim ***** válasza:
64%

32.

Az lemaradt, hogy "Máglyára a boszorkánnyal, hitetlennel, eretnekkel"

2021. jún. 4. 23:28
 35/46 anonim ***** válasza:
73%
Természetesen, mivel szeretem az értelmes embereket, akik gondolkodnak is, ahelyett, hogy a birkanyájat követnék.
2021. jún. 5. 01:19
 36/46 anonim ***** válasza:
25%

Nos, én is szeretem az értelmes embereket. A munkahelyemen a nagy többség kiemelkedően magas intellektusú értelmiségi: mind beoltatta magát. Az a két kolléga, akikről tudom, hogy oltásellenesek, hááát, nem tartoznak ebbe a csoportba. Az egyikük spirituálisan olyan fejlett, hogy ő inkább nem gondol rá, nehogy bevonzza.

A környezetem nagy többségét átlagos, vagy átlagosnál értelmesebb emberek teszik ki: mostanra mindegyikük be van oltva.

És van néhány nagyon szerény értelmi képességű ember is a szűkebb ismeretségi körömben: ők azok, akik nagy nehézségek árán megszerzett szakmunkás bizonyítvány birtokában az elmúlt két évben virológussá avatták magukat, és osztják az észt immunrendszerről, az oltottakban kialakuló mutációkról, személyiségi jogokról és birkanyájról.

De persze ez csak az én tapasztalatom...

2021. jún. 5. 11:10
 37/46 anonim ***** válasza:
71%

36.

Az én városomban pont fordítva van. Itt a prolik és a kisnyugdíjasok a legnagyobb oltásharcosok és pont a mérnökök azok akikben már kialakult egy egészséges cinizmus és bizalmatlanság, mert pontosan tudják, hogy a politikus általában nem mond igazat, vagy csak a saját érdekét nézi, és bár nem villognak "virológusként", de sokkal logikusabban látják azt, hogy ez még csak egy kísérleti oltás, míg a prolik rögtön csodaszernek látják.

Ettől függetlenül mindkét réteg elmegy, csak a proli azt hiszi, hogy ő mekkora hős lett, az értelmesebbek pedig cinikus mosollyal jönnek ki, hogy "Na, XY, lehet villogni a számokkal, aztán ismételni fél év múlva a következővel, ha erről kiderül, hogy nem ért semmit".

2021. jún. 5. 14:04
 38/46 moozygoo ***** válasza:
24%
Várom mi lesz a kövi: - oltott, de legalább pfizer, moderna legyen ? :D
2021. jún. 5. 15:03
 39/46 anonim ***** válasza:
27%
Edri kisgyerek látens - vagy nem is olyan látens - oltásellenes, de harmadik útnak próbálja beállítani magát :D
2021. jún. 5. 16:38
 40/46 anonim ***** válasza:
71%

39.

Erre az óvodai retorikádra nem kívánok érdemben reagálni, ajánlom szellemi partnerednek a múltkori "te egy krumplibogár vagy" figurát, aki hasonlóan értelmes személy lehet, mint te is.

(+ teljesen hibás gondolkodás az, hogy nem lehetséges harmadik út, pont mintha a magyar politikai életet látnám, ahol mindkét oldal a "ha nem vagy velünk, akkor ellenünk vagy" mentalitást követik - érdekből)

2021. jún. 5. 16:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!