Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én vagyok ennyire szerencsétlen vagy más is, de most komolyan?
18 éves fiú vagyok, de még mindig nem volt barátnőm és sajnos csak rossz emlékeim vannak velük..
De nagyon szeretnék egy lányt akivel mindent meg tudok beszélni, szeretgetni, egymáson nevetni xD..
Ez miatt, hogy nincs rosszul érzem magam.
Most van egy lány, aki bejön és néha azzal a busszal jön reggelenként suliba, mint én.
Viszont a buszon rohadt sokan vannak. Hogyan szólítsam meg? Igen tudom gáz,de ez van. Nem szeretném elrontani már a "leszólîtást"..
Valami tipp esetleg?
"Szia, szabad a hely?" "Igen." Leülsz. Aztán beszélhetsz az időjárásról. Nem vicc. Lényegében mindegy mit mondasz, az számít, hogy hogyan teszed ezt.
Egyébként érdemes lenne társaságba járnod, hogy megtanulj szocializálódni.
Figyeld meg, hol száll fel illetve le.
Ha neked is arra van dolgod már nem is nehéz….
Próbálj mellé ülni, állni. Ha esetleg a közelében vagy, valami random dologgal vagy kérdéssel nyiss. Pl milyen esős/szeles stb az idő. Te nem erre számítottál, ő hogy van vele?
Vagy ilyesmi. Úgyis látszani fog ha akar veled beszélgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!