Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők között vannak olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők között vannak olyan szerencsétlenek, akik akár már velem is összejönnének?

Figyelt kérdés
2022. jan. 16. 14:08
 1/8 anonim ***** válasza:
84%
Miért ki vagy te, mit kell tudni rólad?
2022. jan. 16. 14:11
 2/8 anonim ***** válasza:
71%
A csúnya nők sem állnak össze sikertelen férfival, tévesen sokan még mindig azt hiszik, hogy egy csúnya férfinak van esélye csúnya nőnél, pedig nincs így.
2022. jan. 16. 14:28
 3/8 anonim ***** válasza:
67%
Kire szavazol?
2022. jan. 16. 14:45
 4/8 anonim ***** válasza:

Fordítsuk meg a kérdést…Egy csúnya, vagy sikertelen mentálisan beteg nőnek mennyi esélye van, hogy össze jöjjön egy csúnya vagy nem túl sikerese férfival? Akire számíthat, aki tortával készül neki születésnapjára stb.

A válasz abban rejlik, hogy a nők és férfiak mit látnak a tükörben és a másik emberben. Ha csak az anyagi síkon léteznek akkor csak anyagi síkon lesz párjuk ami csak matek és soha nem fog bekerülni a történelem könyvükbe.

2022. jan. 16. 14:58
 5/8 anonim ***** válasza:
66%

"Egy csúnya, vagy sikertelen mentálisan beteg nőnek mennyi esélye van, hogy össze jöjjön egy csúnya vagy nem túl sikerese férfival?"

Egy csúnya nő sem akar csúnya férfit, szóval ez a kérdés értelmezhetetlen. Próbálkoztam csúnya nőnél, onnan tudom, hogy ők ugyanúgy nem akarnak sikertelen férfit.

2022. jan. 16. 15:02
 6/8 anonim ***** válasza:
Az egy dolog, h mit akarnak…Egy csúnya de nagylelkű férfi észre sem vesz egy olyan nőt aki anyagiasság miatt akar kapcsolatot. Az olyan nők valószínű nem találnak igaz társra..
2022. jan. 16. 15:11
 7/8 anonim ***** válasza:
Miért, összejöttek? Ott a válasz.
2022. jan. 16. 15:13
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Én átlag pasi vagyok de a francnek se kellene egy ronda nő!
2022. jan. 16. 15:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!