Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnya, túlsúlyos nőként érdemes tinderen próbálkozni társkeresés szempontjából? 24/N
Megint kiemelve, én lepontozva. Privátra március azóta sem böfögött semmit. De elvárja hogy sajnáljuk.
Komolyan mondom az ilyennel nem kedvesnek kell lenni, de tényleg!
nekem sem ír de ha belegondolok lehet én sem írnék vissza minden üzenetre
vagy úgy egyáltalán itt.
Ha fel regél a tinderre képpel stb még van esélyre hogy ön maga miatt ír rá valaki szépnek látja stb de itt csak azért ír rá bárki mert ki ít egy ronda nő vagyok kérdést. Ami végül is egy kérdés és nem felhívás keringőre az az itt és most tanács ill válasz az ami érdekli nem pedig az ilyen olyan üzenet.
Ha innen nézem én vagyok a barom ezzel bocsánatot is kérek és válaszolok:igen érdemes próbálkoznod.
Ha online akarsz társat keresni, azt ne Tinderen tedd, ahol csak a képed számít, meg bemutatkozás címszó alatt elég teletűzdelni smile-kkal a bemutatkozódat. Inkább olyan társkeresőt válassz, ahol több rovat van, jobban ki tudod tölteni a személyes részt, evvel több humort belecsempészve. Sok sikert!
Üdv, egy sorstárs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!