Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnya, túlsúlyos nőként érdemes tinderen próbálkozni társkeresés szempontjából? 24/N
#62 ez pusztán tanács volt a hozzád hasonló “bedurcult” inceleknek. Én párkapcsolatban élek, csak már meguntam itt olvasni a nők hibáztatását pusztán azért, mert nektek nem “jut” nő. Ugyanezt, amit nekem leírtál, fordítsd vissza magadra, és probléma megoldva.
Tipikus, hogy vinnyogtok, de nem magatokban keresitek a hibát és a változtatás lehetőségét, hanem másban. Nem fog sikerülni így.
ma 15:22
Csak az nem kap a nők közül pasit aki nem is akar!!!!
A legrondabaknak is jut mind a 10 ujjara.
ma 15:31
Neki az jon be, és kész. Nekem meg a fekete hosszú hajúak jönnek be. Ja és legyen ázsiai ha mar választhatok!
65 igen ez jön be
csak megemlítettem hogy nem hogy nincs pasi akinek kéne még fizetnek fizetünk is neki
ma 15:58 Jól mondod.
Azok a csajok akik itt azt mondjak, hogy nem találnak part maguknak...azoknak en mar nem hiszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!