Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnya, túlsúlyos nőként érdemes tinderen próbálkozni társkeresés szempontjából? 24/N
nők: nem számít a pénz
szintén nők: csóró, lúzer, mamahoteles férfiak
32.
Némi ellentmondás érzékelhető, csak nem szabad ilyen támadó jellegűen megfogalmazni, mert akkor mindenki ellened fog menni, amiért megfogalmaztad az ellentmondást. Árnyaltabban kell erre utalni.
#32, #33
Valamilyen szinten számít, pl ne kelljen már eltartani, ne lébecoljon, tengődjön, lehessen vele tervezni, hasonló igényű életszínvonal, amihez mindkét fél hozzájárul, stb.
Ehhez a 220ezres gyári dolgozó nem a legjobb választás.
De leegyszerűsítve, máshonnan megközelítve:
"nők: nem számít a pénz
szintén nők: csóró, lúzer, mamahoteles férfiak"
"Nők" elég változatos halmaz, valószínűleg nem ugyanazok a nők írják mindkettőt.
35.
Ez igaz a fővárosra. Nem igaz vidéken, ahol legtöbb helyen örülnek a 220 nettónak az emberek, mert kb. átlagosnak számít, sok helyen a polgármester se keres többet.
Nagyon "budapesti szemlélet" uralja az oldalt, ahol repkednek a "milliók per hét" kamubevételek. Vidéken ilyen nincs, kivéve ha valaki bűnöző vagy átjár Ausztriába. Esetleg megyeszékhelyek nagy jóindulattal. Balaton-menti rabló éttermesek még talán.
#35 vagyok.
"repkednek a "milliók per hét" kamubevételek."
Nem tudom, Te Bp-en élsz-e, én igen.
Azt tudom, mi megy a gyk-en, ezek persze, hogy kamuk.
Nem felsőfokú, vagy speckó szakképzést igénylő munkára sajnos itt se jobb a helyzet.
Akik azt írják, hogy a 400-500 az átlag meg alacsony, azok is SAJNOS kamuznak. Pedig rengeteg ilyen hozzászólás van.
És lassan amúgy egyéb megyeszékhelyen (nem kisvárosban, vagy faluban) több a fizetés, mint a Bp-en hirdetett munkáknál...
De a 220 a napról napra élős, tengődős kategória, sajnos. Ettől független persze sok az ilyen munka....
32
Minden nőnek számit a pénz! Annyira legalább, h min annyit megkeress mint ő!
38
Pontosan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!