Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A magyar nőknek kiemelten jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A magyar nőknek kiemelten jó dolguk van társkeresés szempontjából?

Figyelt kérdés

Nálunk nem ritka, sőt általános az, hogy pl. egy 10/5-ös nő is külsőre 10/9-es férfival jön össze, mert megteheti. Tehát itt általános, hogy egy nő egy 3-4 ponttal külsőre magasabb szintű férfit válasszon maga mellé. Külföldön ilyet sehol nem tapasztaltam, pedig voltam már én is azért 10-15 országban. Kint inkább a férfiak vannak szebb nőkkel.

Továbbá anyagiak terén is, a nőknek kedvez a pálya. A legtöbb nő eltengődik minimálbér körüli állással, míg a férfitól simán elvárhat havi fél millát, mert hát az egy nőnek jár. Jó nyilván a külföldi pasiknak még több pénzük van de kint a nők is sokkal-sokkal többet keresnek átlagban, sok helyen elvárás a nőktől is a magas kereset (klasszikusan a skandináv, német országokban).

El lehet mondani összességében tehát, hogy a magyar nőknek kiemelten jó dolguk van?

#társkeresés #jó nőnek lenni Magyarországon
2022. febr. 19. 22:33
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
97%
Mindenhol, mindenki azt vár el amit akar
2022. febr. 19. 22:51
 2/31 anonim ***** válasza:
11%

Én csináltam még 2020 -ban pár Tinder tesztet különböző országokban. A magyar nők helyzete jó, de nem annyira, mint a holland, a brit, vagy az amerikai nőké.

A legjobb helyzetben a kaliforniai húszonéves fehér nők vannak. Nekik nem csak sok matchül van, de elsőként mentek fel az instagramra, ami akkor még szűzföldnek számított. Sokkal több követőt tudtak összegyűjteni a később kapcsoló magyar nőknél. Gyakran teljesen átlagos külsővel is élhetik az instagram királynők életét.

A Londoni húszonéves nőknek sem kell panaszkodniuk. Mivel később mentek fel instagrammra, a követők száma is alacsonyabb, viszont Londoniként közel a repülőtér, így beutazhatják a világot, miközben a csedeket is az egész világról válogathatják.

A konklúzió nagyjából az, hogy minnél korábban adoptálta egy adott helyen a népesség az online appokat, meg minnél nagyobb egy adott helyen a férfitöbblet*, annál jobb nőként és annál rosszabb férfiként.

*: Nem vagyok benne biztos, hogy a férfitöbblet az elsődleges tényező. Singapore -ban például lehet matchelni átlagos férfiként. Van egy kínai youtuber programozó is, aki inkább átment oda, otthagyva amerikát csak a barátnője miatt (otthon nyilván incel volt). Na most Singapore -ban a fordított demográfiai piramis nagyon rossz, tehát brutális férfitöbblet van.

2022. febr. 19. 22:53
 3/31 anonim ***** válasza:
11%
Én nehezen tudok elképzelni egy ilyen világot, de az is lehetséges, hogy a Singapore -i nők egyszerűen csak fontosnak tartják a belső értékeket is amikor férfit választanak.
2022. febr. 19. 22:57
 4/31 anonim ***** válasza:
91%

Sosem értettem, mit bizonyítanak ezek a tinder tesztek. 24 éves vagyok, és a környezetemben olyan ronda férfiakat látok nővel, ha nem ismerném őket azt hinném gazdagok. De mivel ismerem őket, tudom hogy nem azok.

Meg nagyon sokat látok olyan bot gyereket jó nővel, hogy majdnem dobok egy hátra szaltót.

Tehát, a valóságban mindenféle külsejű és anyagi helyzetű férfinak van barátnője.

2022. febr. 19. 23:05
 5/31 A kérdező kommentje:

"Tehát, a valóságban mindenféle külsejű és anyagi helyzetű férfinak van barátnője."

Pontosan hol élsz te? Ebben az országban? Ha igen, melyik megye?

2022. febr. 19. 23:14
 6/31 anonim ***** válasza:
73%
Baranya megye, ha érdekel...
2022. febr. 19. 23:18
 7/31 anonim ***** válasza:
95%
Én meg Budapest. Mindenféle pasiknak van nőjük. Szerinted kikkel vannak párban a lányok/nők? Teljesen átlagos férfiakkal.
2022. febr. 19. 23:27
 8/31 anonim ***** válasza:
87%

20

Hagyd, rajta van az incel szemüveg..csak a jóképű férfiakat látja nővel, vagy az átlagosokról is bemeséli magának, hogy amúgy jóképű vagy pénzes. Ettől megnyugszik az ő lelkecskéje, mert nem ő szar, hanem mindenki más. Tipikus olyan, mint amikor egy kisgyerek hisztizik.

2022. febr. 19. 23:30
 9/31 anonim ***** válasza:
25%

Kit érdekel, hogy milyen pasiknak van nője. Miért releváns ez egyáltalán?

Amikor lakáspiacról van szó, akkor sem kerül elő, hogy milyen csóró embereknek is van lakása.

Nyilván vannak szerencsés férfiak, akiknek összejön valami 10 -15 év alatt és velem ellentétben erre azt a reakciót adják, hogy rohannak a gyűrűért, meg mennek az esküvőre egy amúgy feminista szabad szerelem és lgbtq párti lánnyal (valódi eset az életembő) -- a házassag ilyennel olyan ellentmondás, mint a kommunista erkölcs. Vannak olyan átlagos férfiak is, akik 10 -15 éve jöttek össze a nőjükkel, amikor még könnyebb volt.

Azt viszont nem látom sehol, hogy az átlagos férfiak akár csak havi szinten váltogatnák a barátnőjüket.

2022. febr. 20. 00:01
 10/31 A kérdező kommentje:

Baranya megyében ilyen jó a helyzet? Elmegyek már egyszer oda mert komolyan nem hiszem el.

Budapesten rohadtul még az átlagos nőknek is álompasi jut, az átlag alatti férfiaknak meg senki. Hasonló a helyzet a 3 észak-keleti megyében (Borsod, Szabolcs, Hajdú-Bihar).

De lehet az ország délebbi részén jobb, hallottam, hogy Pécs, Szeged környékén valamivel több a nő.

2022. febr. 20. 00:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!