Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A magyar nőknek kiemelten jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A magyar nőknek kiemelten jó dolguk van társkeresés szempontjából?

Figyelt kérdés

Nálunk nem ritka, sőt általános az, hogy pl. egy 10/5-ös nő is külsőre 10/9-es férfival jön össze, mert megteheti. Tehát itt általános, hogy egy nő egy 3-4 ponttal külsőre magasabb szintű férfit válasszon maga mellé. Külföldön ilyet sehol nem tapasztaltam, pedig voltam már én is azért 10-15 országban. Kint inkább a férfiak vannak szebb nőkkel.

Továbbá anyagiak terén is, a nőknek kedvez a pálya. A legtöbb nő eltengődik minimálbér körüli állással, míg a férfitól simán elvárhat havi fél millát, mert hát az egy nőnek jár. Jó nyilván a külföldi pasiknak még több pénzük van de kint a nők is sokkal-sokkal többet keresnek átlagban, sok helyen elvárás a nőktől is a magas kereset (klasszikusan a skandináv, német országokban).

El lehet mondani összességében tehát, hogy a magyar nőknek kiemelten jó dolguk van?

#társkeresés #jó nőnek lenni Magyarországon
2022. febr. 19. 22:33
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
71%
Pesriként nem hiszem, hogy sokban különbözne vidéken. Max a nagyon szegény helyeken a nők nagyobb hangsúlyt helyeznek a pénzre, mont itt.
2022. febr. 20. 00:41
 12/31 anonim ***** válasza:
80%

"az átlag alatti férfiaknak meg senki"

Emmm...talán mert az átlag alatt vannak? Átlagosból van a legtöbb, az álompasi meg az átlag alatti kevés százalékot tesz ki. Az előbbinek érthető, miért jut, még az is, hogy az utóbbinak miért nem. Miért nem tesz, hogy átlagos legyen? Mi akadályozza meg abban, hogy ápoltabb, igényesebb legyen, megtalálja a stílusát, a hozzá illő szakállat és hajstílust, illetve tanuljon és olyan szakmába helyezkedjen el ami többet hoz a kasszára?

A másik, szerintem el vagy tévedve, melyik pasi átlagos, és melyik átlag feletti. Ezt nevezik incel szemüvegnek, mikor az átlagosokat is feljebb teszed a képzeletbeli jóképűség skálán, hogy téged igazoljanak, és ne azzal szembesülj, hogy veled van a gond.

2022. febr. 20. 00:41
 13/31 anonim ***** válasza:
5%

26: A nők sajnos sokkal nagyobb hangsúlyt fektetnek a kinézetre, mint a korábbi időkben. A kinézet viszont olyan dolog, amin nem lehet jelentősen változtatni*.

*: Illetve vannak módszerek, amikkel pár embernek sikerül:

- Konditerem: Ahhoz, hogy meglegyen a jelentős változást hozó kinézet, szteroidokat kell fogyasztani, amik egyrészt egészségtelenek, másrészt örökké fogyasztani kell valamennyit a kinézet fenntartásához. Nekem ez utóbbi a problémám vele.

- Hajtranszplantáció: Ha valakinek kopaszodása van, ez jelentős javulást hoz, viszont a fenntartáshoz/további kopaszodás megállításához itt is egy egészségtelen gyógyszert kell enni, ami hivatalosan biztonságos, viszont a páciensek egy részének borzalmas mellékhatásokat okoz. A Finasteride gyakorlatilag veszélyesebb, mint az anabolikis szteroidok kis mennyiségben. Ja és ott van az is, hogy a szteroid kiüti a finasteride hatását + további kopaszodást okoz. Választani kell tehát a haj és az izom között ha nincs jó genetikád.

- Femboy vagy valami más fringe kinézet: Angol incel discordon volt egy férfi, aki a sikertelen kondizás után kipróbálta ezt is és bejött, viszont ez is kicsit túl radikális ötlet szerintem.

- Hormonkezelés magasságra: Sajnos csak teenagerként működik, 20 éves kor után már nem annyira.

Ha ezeket nem csinálod, a lehetőségeid elég behatároltak sajnos.

"illetve tanuljon és olyan szakmába helyezkedjen el ami többet hoz a kasszára?":

A legtöbb nőt ma már a kinézet nélkül nem érdekli. Akit meg igen, ott valódi pénz kell, amit nem lehet megszerezni egy szakmával. Saját vállalkozást kell indítanod, vagy nyerned kell a lottón.

2022. febr. 20. 01:10
 14/31 anonim ***** válasza:
51%

"Ezt nevezik incel szemüvegnek":

Én inkább egy normie szemüveget látok, amin keresztül csak az életben és barátnőzésben is sikeres férfiak láthatóak. Ezeknek a férfiaknak veszed a mediánját, amikor átlagos férfiakról beszélsz.

2022. febr. 20. 01:11
 15/31 A kérdező kommentje:

Sajnos ez nem az "incel szemüveg". Olyan nőket nézek, amilyenek az én szintemen vannak, de sajnos azok mellett is ott van a 4 ponttal jobb külsejű pasi (egy képzeletbeli 10-es skálán). Mondom, nem vagyok vak, külföldön érdekes módon nem ez a helyzet ahogy a kérdésben is írtam.

El fogok már látogatni valamikor a közeljövőben akkor az ország déli részére, mert tényleg kíváncsivá tett az egyik válaszoló.

2022. febr. 20. 01:21
 16/31 anonim ***** válasza:
15%

29: A külfölddel nem értek egyet. A blackpill contentet külföldiek gyártják és az egész blackpill szférában nyugati a legtöbb ember. Ezen kívül 2020 -ban rengeteg Tinder tesztet csináltam több különböző profillal és az jött ki, hogy Magyarországon még mindig jobb a helyzet, mint mondjuk Londonban.

Az is igaz, hogy skandináv országokat nem próbáltam, de Hollandiát például igen. Az kb London és Budapest között volt félúton.

Az sem utolsó szempont, hogy tőlünk nyugatra a feminista lobbi is sokkal erősebb és ez az élet minden területére kihat, a párkapcsolatokra is.

2022. febr. 20. 02:39
 17/31 anonim ***** válasza:
37%

Ettől függetlenül a külföldi teszteket Los Angelesben, Kenyában, Londonban és Eindhovenben csináltam, azaz van benne két olyan város, ahova reális, hogy ki fogok költözni magasabb fizetésért, egy olyan (LA), ami az internet alapján a föld legrosszabb helye párkereső férfikét és egy olyan, ami fehér férfiként garantáltan paradicsom.

Lehet érdemes megnézni más helyeket is akkor.

2022. febr. 20. 02:45
 18/31 anonim ***** válasza:

31

Csak nehogy potyára. 37F incel is gondolom efféle okokból ment ki Malajziába, és láthatóan még mindig incel...

2022. febr. 20. 02:48
 19/31 anonim ***** válasza:
8%
32: A hivatalos definíció szerint akkor vagy incel, ha 6 hónapja nem szexeltél. Nekem időnként előfordulnak ilyen 6 hónapos időszakok, amikor nem vagyok az, igaz egyre ritkábban.
2022. febr. 20. 03:46
 20/31 anonim ***** válasza:
100%
Hmmm, akkor én rábaxtam, mert ha 10-es skálán nézzük, akkor nincs nálam 3-4 ponttal jobb férfi... :D
2022. febr. 20. 04:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!