Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magyar nőknek kiemelten jó dolguk van társkeresés szempontjából?
Nálunk nem ritka, sőt általános az, hogy pl. egy 10/5-ös nő is külsőre 10/9-es férfival jön össze, mert megteheti. Tehát itt általános, hogy egy nő egy 3-4 ponttal külsőre magasabb szintű férfit válasszon maga mellé. Külföldön ilyet sehol nem tapasztaltam, pedig voltam már én is azért 10-15 országban. Kint inkább a férfiak vannak szebb nőkkel.
Továbbá anyagiak terén is, a nőknek kedvez a pálya. A legtöbb nő eltengődik minimálbér körüli állással, míg a férfitól simán elvárhat havi fél millát, mert hát az egy nőnek jár. Jó nyilván a külföldi pasiknak még több pénzük van de kint a nők is sokkal-sokkal többet keresnek átlagban, sok helyen elvárás a nőktől is a magas kereset (klasszikusan a skandináv, német országokban).
El lehet mondani összességében tehát, hogy a magyar nőknek kiemelten jó dolguk van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!