Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A magyar nőknek kiemelten jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A magyar nőknek kiemelten jó dolguk van társkeresés szempontjából?

Figyelt kérdés

Nálunk nem ritka, sőt általános az, hogy pl. egy 10/5-ös nő is külsőre 10/9-es férfival jön össze, mert megteheti. Tehát itt általános, hogy egy nő egy 3-4 ponttal külsőre magasabb szintű férfit válasszon maga mellé. Külföldön ilyet sehol nem tapasztaltam, pedig voltam már én is azért 10-15 országban. Kint inkább a férfiak vannak szebb nőkkel.

Továbbá anyagiak terén is, a nőknek kedvez a pálya. A legtöbb nő eltengődik minimálbér körüli állással, míg a férfitól simán elvárhat havi fél millát, mert hát az egy nőnek jár. Jó nyilván a külföldi pasiknak még több pénzük van de kint a nők is sokkal-sokkal többet keresnek átlagban, sok helyen elvárás a nőktől is a magas kereset (klasszikusan a skandináv, német országokban).

El lehet mondani összességében tehát, hogy a magyar nőknek kiemelten jó dolguk van?

#társkeresés #jó nőnek lenni Magyarországon
2022. febr. 19. 22:33
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
7%

24/34 A kérdező kommentje:

Baranya megyében ilyen jó a helyzet?

Egyáltalán nem jó a helyzet, itt sem lehet találni nőt, viszont egy átlagos nőre is jut 100 férfi.

De ez külföldön is így van amióta a tinder és a hulladék társaik megjelentek és az internetes társkeresés egy húspiac lett.

2022. febr. 20. 05:49
 22/31 anonim ***** válasza:
100%

"Budapesten rohadtul még az átlagos nőknek is álompasi jut, az átlag alatti férfiaknak meg senki."

Ezek szerint Budapest tele van "álompasival". Vagy nagyon kevés az átlag feletti nő.

2022. febr. 20. 06:05
 23/31 anonim ***** válasza:
86%
Álom pasik? Hol??? 🤣🤣🤣
2022. febr. 20. 06:35
 24/31 anonim ***** válasza:
84%
Magyarország meg az álompasik :D
2022. febr. 20. 07:03
 25/31 anonim ***** válasza:
77%

Szegeden egész jó a helyzet, ha diplomás vagy. Ide ugye tömegével áramlanak a fiatal nők az egyetemre, akik közül aztán sokan itt is maradnak, vagy akarnának maradni az egyetem után.

Én 28 éves vagyok, mostanra tudtam összekaparni egy panellakásra valót, ez mellett egész piacképes és vonzó szakmában egész jól keresek és mostanában sokkal több sikerem van a nőknél, mint volt tizenéves vagy egyetemista koromban.

2022. febr. 20. 07:17
 26/31 anonim ***** válasza:
55%

41. Való élet. Rengeteg 20-25 éves ismerősöm van, ezért visszajárok az egyetemre is pl. egyetemi bulikba, vagy egyetemi szervezésű egyéb nappali programokra, rendezvényekre is. Benne vagyok egy-két közösségben is, ahol rengeteg a fiatal (pl. cserkészek, vagy egyházi közösség). Főleg mióta tavaly 1 évig be volt mindenki zárva azóta döntöttem el, hogy a réginél többet fogok eljárni otthonról és ezt ősz óta meg is valósítottam a gyakorlatban.

Régen Tindereztem, de az nekem annyira nem jött be. Bár sok matchem volt, de párt onnan nem találtam, csak egy-két alkalmit, amik nem igazán elégítettek ki lelkileg.

2022. febr. 20. 08:19
 27/31 anonim ***** válasza:
96%

"általános az, hogy pl. egy 10/5-ös nő is külsőre 10/9-es férfival jön össze"

Magyarországon a 10/9-es férfi olyan ritka, mint a fehér holló. A magyar pasik nagy többsége nem ad a külsejére egyáltalán. Már azért meg kell őket tapsolni, ha hajlandóak naponta egyszer letusolni. Még egymást is leb.uzizzák, ha valaki egy kicsit is jobban néz ki, mint az átlag.

2022. febr. 20. 09:57
 28/31 anonim ***** válasza:
94%

""Budapesten rohadtul még az átlagos nőknek is álompasi jut, az átlag alatti férfiaknak meg senki.""

Hát, ha ez igaz, akkor a szerinted álompasi az átlagos pasi, és te vagy nagyon a léc alatt.

2022. febr. 20. 11:21
 29/31 anonim ***** válasza:
83%
Ne már, hát még azt a válaszomat is törölték, amiben arra reflektáltam, hogy egy csomó válasz törlésre került?
2022. febr. 20. 11:38
 30/31 anonim ***** válasza:
100%
Azt is törölték, ahol megkérdeztem a szegedi válaszolót, hogy hol szokott ismerkedni :D
2022. febr. 20. 11:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!