Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkednétek egy olyan pasival, akinek 35 évesen csak egy biciklije, meg egy albérletszobája van?

Figyelt kérdés
Badoon ismertem meg,rendes meg minden, de valahogy kevésnek érzem ezt, ennyi idősen.Vidéki megyeszékhelyen dolgozik, de nekem is van egy kocsim, egy kis lakásom, pedig csak 28 éves vagyok.Lehetne ebből komoly kapcsolat, vagy hagyjam a fenébe?
2022. jan. 28. 19:44
1 2 3 4 5 6
 41/56 anonim ***** válasza:
100%

Kérdezd meg, hogy milyen tervei vannak a jövőre nézve?

Van aki pl. nem szeretne gyereket, ezért úgy van vele, hogy amit ő megkeres az neki elég.

A másik meg az, hogy nem születik mindenki jómódú családba. Nem mindenki kapja meg a nagyszülők halála esetén az örökséget, amiből lakást tud venni. Nem mindenkit tudnak a szülők pénzzel támogatni, hogy spórolni tudjon. Falun, vidéki kisvárosban sok helyen minimálbért vagy garantált bérminimumot keresnek az emberek. Hiába dolgoznak tisztességesen, nem tudnak összeszedni egy lakásra valót. Aki albérletbe kényszerül, annak elviszi a fizetésének a nagy részét az albérlet ára.

Attól még lehet ez a srác is egy rendes, becsületes ember. Ki tudja, milyen családba született, miért él úgy ahogy?

Lehet hogy egy komoly párkapcsolatban összeszedné magát, mert lenne egy párja akivel érdemes közös jövőt tervezni. Ezért kell megkérdezni tőle, hogy mire hajlandó egy komoly párkapcsolatban, hogyan látná két ember jövőjét, milyen tervei vannak?!

Persze ha nincsenek tervei csak "élne bele a világba", a kérdező meg gyereket szeretne, akkor ők nem egymást keresik.

2022. jan. 29. 09:46
 42/56 anonim ***** válasza:
22%
Hagyd a francba, hülye csóró lúzer.
2022. jan. 29. 19:39
 43/56 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy lakásra gyűjt. Honnan tudni mennyi spórolt pénze van?
2022. jan. 29. 19:50
 44/56 anonim ***** válasza:
22%
43: mondjuk az első randin megkérded tőle?
2022. jan. 29. 20:01
 45/56 anonim ***** válasza:
80%
Kemény lehet az az első randi, amikor már a pénztárcában túrkálnak... TE jóságos isten
2022. jan. 29. 20:09
 46/56 anonim ***** válasza:
24%
45: Miért, tízmilliószor le lett írva itt a gyakorin, hogy a legtöbb randi így kezdődik. Meg egyéb részletek kitárgyalásával, amik ha nem passzolnak a kedves választottnak, akkor jöhet a ghosting. Így megy ez.
2022. jan. 29. 20:28
 47/56 anonim ***** válasza:
36%

De amúgy mondjátok már meg, most komolyan, hogy nem lehet eljutni 35 éves korban odáig, hogy az ember - ha hitellel is -, már a saját garzonjában lakjon?

18 éves kortól számítva az majdnem másik 18 év....

Hát hogy lehetne nyugodtan családot vállalni valakivel, aki ennyire nem tud bánni a pénzzel?

Ja, ezt a "van 100 millióm, de albérletben élek" dumát hagyjuk már, mind tudjuk, hogy ez mondjuk 10 ezerből 1 speciális eset lehet.

2022. jan. 29. 20:34
 48/56 anonim ***** válasza:
100%

47

Miért kéne hitelt felvenni akkor, amikor egyedül él az ember? Miért indulsz te ki abból, hogy, ha valakinek nincs hiteles lakása, akkor nem tud bánni a pénzzel? Továbbra sem veszed szamításba azokat, akik spórolnak, befektetnek.

Én speciel befektettem addig, amíg KP-zni nem tudtam a házat. Itt úgy tünik, hogy TE nem tudsz a pénzzel bánni. Neked csak egy számít, a státusz, amit egy saját lakás ad - akkor is, ha azzal eladósítod magad, és kiheréled a jövőbeli lehetőségeid.

2022. jan. 29. 21:39
 49/56 anonim ***** válasza:
100%

Elképzelem az életem, ahogy a hiteles 30m2-et fizettem minden hónapban, ahelyett, hogy nvidia, amd, tesla, microsoft, btc, eth, és sok egyéb került volna a portfóliómba, ahogy inkább NL10-en szenvedek, mert nincs tőkém feljebb menni, hogy nincs közben több bányász rigem, lol

De, elmondhattam volna Mariskának, aki a zsebemben akar túrkálni rögtön, hogy van egy 30m2-es lakásom, amit még 20évig fizetek, meg mellé egy Corsa opelem, szóval fasza minden.

2022. jan. 29. 21:42
 50/56 anonim ***** válasza:

"43: mondjuk az első randin megkérded tőle?"

Ja, tök életszerű. Én a bankszámlakivonatát is el szoktam kérni.

2022. jan. 29. 22:32
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!