Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkednétek egy olyan pasival, akinek 35 évesen csak egy biciklije, meg egy albérletszobája van?
23
Ez is egy jó kérdés. Én Debreceni vagyok (majdnem, kertvárosi része), ide mondjuk nekem kell, mert rohadt szarul jár a busz erre, és nem mellesleg az időm 1000x többet ér, mint amennyire van kedvem szarakodni, de igazából, ha a belvárosban laknék, akkor a bicikli + busz télen jobb lenne, mint az autó. Parkolót találni több idő, mint a frekventált helyekre eljutni.
"Az érdekel, hogy miképp bánik a pénzzel? Élj vele, és megtudod"
Tudod, egy majdnem 30 éves nőnek már nincs ideje arra hogy 2-3 évig azt elemezgesse, vajon hogy bánik a másik fél a pénzével, mert ha kiderül, hogy sz*rul, akkor kezdhet újra keresgélni és sanszosan már lecsúszik a gyerekvállalásról.
Ha azt látja, hogy 35 évesen már össze tudott spórolni mondjuk 10-15 milliót vagy a saját lakásában él (akár hiteltelre), az egyfajta garancia, hogy azért csak tud spórolni és tudatosan kezelni a pénzét a másik, ha akarja.
Ismétlem: akinek 35 évesen nincs semmilye (lakása vagy megtakarítása) az szerintem egyértelműen életképtelen. Életképtelen emberrel meg senki nem akar családot alapítani.
Vagy ti összejönnétek valakivel, akiről annyit tudtok, hogy 18 éves kora óta sz*ros 1-2 milliót nem tudott volna összeszedni?
"Már régen tízmillióim voltak, amikor először saját lakást béreltem" A ti logikátokkal én akkor egy olyan ember lettem volna, aki nem tud vigyázni a pénzre, mert 30 évesen nem volt még egy szaros öltönyöm sem, amiben elmentem volna olyan helyre. "
Nem. Mint elmondtuk, nem a saját lakás a feltétel, hanem valamiféle jellegű vagyon. Nem megy a szövevértés?
Ohh, tehát a 30éves nőnek nincs 2-3-4 hónapja együtt élni a pasival, rögtön gyerek kell? Hát köszi, ezt kihagynám :D:D:D:D:
Hát, az én millióim egyik sem fogja azelőtt nézegetni, hogy hozzám költözött volna. Sajnos utána nehéz lenne tagadnom, mert a bányászfarmomon virít, hogy nem 2 forint, de ez már mellékes.
"Vagy ti összejönnétek valakivel, akiről annyit tudtok, hogy 18 éves kora óta sz*ros 1-2 milliót nem tudott volna összeszedni?"
Igen, tőlem aztán adóssága is lehet.
"Nem. Mint elmondtuk, nem a saját lakás a feltétel, hanem valamiféle jellegű vagyon. Nem megy a szövevértés?"
És te szerinted ki fogja mutogatni a bankszámláját ismerkedés során? Ennyire ne nézzétek már kreténnek az embereket, hihetetlen. Ha nem bízol meg a másikban annyira, hogy képes családot alapítani, akkor van egy rossz hírem -> megkellene ismerd a másik felet rendesen. Nem a pénzét, nem a bankszámláját kellene megismerd, HANEM A MÁSIK EMBERT.
"Igen, tőlem aztán adóssága is lehet"
Na, hát egy ilyen nővel aztán biztos sokra lejet jutni, max. elherdálja a gyerekek elől is a pénzt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!