Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkednétek egy olyan pasival, akinek 35 évesen csak egy biciklije, meg egy albérletszobája van?
Mert esszerü keretek között fontos a férfi egzisztenciája IS?
12
Legyen fontos, engem nem zavar. Ha egy nőnek az nem elég, hogy tudja egyedül élek, és van autóm (sajnos azt nem tudom letagadni, de direkt van egy konszolidáltabb darab, amivel közlekedem, nem tudják meg egyhamar, hogy mi a hétvégi darab). Ha ez neki nem elég ahhoz, hogy engem akarjon, és ne kérdezősködjön jobban az egzisztenciám felől, akkor ágyő!
Sajnos a nehéz úton tanultam meg, hogy nem szabad őszintének lenni. És jó okom van ezt tenni.
Nem tudom, miért szóljátok le a kérdezőt, igaza van. Nem azt mondta, hogy villája meg versenyautója legyen a pasinak, de aki 35 éves korára semmit nem tud felmutatni, semmilyen vagyont nem tudott összeszedni, az egyértelműen nem tud bánni a pénzzel, ergo nem való neki a gyerekvállalás, amihez azért kellenek az anyagiak.
Azt gondolom, nem kell, hogy két embernek ugyanannyi pénze legyen, hisz jöhetnek eltérő háttérből, de azért legyenek hasonló mentalitásúak. A kérdés alapján azt feltételezem, hogy a kérdező magának vette a lakást, kocsit, azaz törekvő típus, a csávó miért nem tudja ennek a felét se felmutatni?
Én se kezdenék olyannal, aki a nagy büdös semmit tudja kihozni az életéből. Ha van 10 milliója a bankban, akkor azt mondom, oké, van látszatja annak, hogy törekszik, rakják össze, amilyük van, de amúgy tényleg nem tudom, egy ilyen pasi hogy akar helyt állni, míg a nőci otthon van a gyerekekkel.
Össze sem mernék állni egy ilyennel, félve, hogy a gyerekek elől is elb*ssza valahova a pénzt.
14
De pontosan ezt irja a csaj is! Ez bőven elég, elj egyedul, legyen egy VALAMILYEN autod
(A miheztartás vegett, van lakasom, autom, és jól fizető allásom is.)
15
Én 30éves koromig tanultam, persze mellette megvolt a mellékesem, aminek hatására vagyonosnak minősülök, de mi van akkor, ha más is tanult sokáig, és az egzisztenciája most épül ki? Millió olyan ember van ebben az országban, aki segített a szüleinek, testvéreinek tanulni, stb. Majd jön Miss.Megtehetem, és előadja, hogy házat kellett volna már venni (felénk 50milliónál kezdődik egy 60m2), és biztos nem jó party. Hát, akkor nem jó party, lehet továbbállni. :) Enyhén szólva túltoljátok ezt.
Pontosan azért tagadom le, amim van, mert ezzel megszűrhetem azokat az embereket, akik képtelenek a megértő gondolkodásra, nem próbálkoznak meg azzal, hogy a másik helyzetét felmérjék rendesen, hanem gyors ítélkezéssel dobozba rakják a másikat. Na, nekem meg ilyen nem kell ;)
16
A mai biciklik nagy része drágább, mint egy olcsó autó. A kérdező pedig azt írja, hogy bérel lakást (közben lehet van már félretéve X milliója), meg egy biciklije, ami lehet 200ezer. Mivel lenne jobb egy Suzuki swift 1?
15-ös
"Majd jön Miss.Megtehetem, és előadja, hogy házat kellett volna már venni"
De ezt most megint kiaf*szom mondta? Ez a baj veletek, hogy egyből mindenbe beleképzeltek olyan dolgokat, amiről szó sem volt. Én magam is mondtam, hogy oké az albérlet, ha mellette van 10 milliója, akkor rakják össze, amilyük van, csak VALAMI vagyona legyen. De senki az égnilágon nem beszélt 50 milliós házról, megjegyzem, nem hiszem, hogy a valóságban ilyen szintű elvárással találkozol, ha ez lenne a valóság, nem csokkal meg 20 év hitellel venne KÖZÖSEN házat a legtöbb pár.
Arról beszéltük jelen esetben, mikor valakinek 35 évesen SEMMIFÉLE vagyona sincs, semmiféle. Az mi a tökömet csinált 30-35 évig?
Ember, lehet 30 évig tanulni, csak akkor ne a 30-as éveiben akarjon családot, hanem előtte tegyen le valamit az asztalra.
Olyan pasi - vagy nő, ha férfi lennék - meg főleg nem kell, akinek azért nincs semmije, mert az egész pénzével a családját segítette, mert az olyan pénznyelő, amitől sosem lehet megszabadulni, bocs, a gyerekeimet akarom eltartani, nem a pasim családját.
Akinek nincs semmije 35 évesen, az keressen magának olyan nőt, akinek szintén nincs, aztán magyarázgassák egymásnak, mi ennek az oka.
De nehogy már az legyen a baj, hogy csak olyan férfinak vállalnánk gyereket, akinek a pénzkezelési szokásaival tisztában vagyunk. De ha ide jönnék sírni, hogy nem tudok cipőt venni a gyereknek, mert a férjem elszórja a pénzt, biztos az lenne az első kérdés, hogy minek szültem neki, ha tudtam hogy ilyen, mi? :D
19
Te hiszed azt, hogy én neked írtam, csak azt nem tudom miért :D A kérdezőnek szól végig, a srác egy szobát bérel, és? Én is sokáig azt béreltem, mert mit csináljak egy lakásban egyedül? Minek dobjam ki a pénzt, ha nem muszáj? Érted? Nem érted... :D Ay, lmao
Egyébként pedig jobb, ha tudod, hogy rengeteg csajjal volt kisebb dolgom, aki konkrétan kijelentette, hogy ennyi idősen már saját házamnak kéne lennie. (nem tudták, hogy az enyém)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!