Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkednétek egy olyan pasival, akinek 35 évesen csak egy biciklije, meg egy albérletszobája van?

Figyelt kérdés
Badoon ismertem meg,rendes meg minden, de valahogy kevésnek érzem ezt, ennyi idősen.Vidéki megyeszékhelyen dolgozik, de nekem is van egy kocsim, egy kis lakásom, pedig csak 28 éves vagyok.Lehetne ebből komoly kapcsolat, vagy hagyjam a fenébe?
2022. jan. 28. 19:44
1 2 3 4 5 6
 31/56 anonim ***** válasza:
34%

Azt nem igen herdálná el, egyrészt van elég, másrészt meg ki mondta, hogy a kezébe adom az összeset, aztán csináljon, amit csak akar? Tartom magam annyira intelligensnek, és ügyesnek, hogy pénzügyi katasztrófából is csináljak olyat, aki képes normálisan kezelni a pénzt.

Borzalmas a hozzállásotok, egyszerűen nem is hiszem el, hogy lehettek ilyenek.

2022. jan. 28. 21:25
 32/56 anonim ***** válasza:
69%
Aztán mégis te vagy egyedül a szuper hozzáállásoddal...
2022. jan. 28. 21:28
 33/56 anonim ***** válasza:
78%

29

Nem kifejezetten kell keresnem 10évig, nem régen lett vége egy hosszútávú kapcsolatomnak, most ismerkedem nem régóta, és egyelőre úgy áll a helyzet, hogy rendesen válogathatok. Randizgatok, de egyelőre nem csapott meg a szerelem szele. De nem fog sokáig tartani, sok jóra való lány van. Többségét egyáltalán nem érdekli a pénzem, a többsége csak annyit kérdez, hogy mivel foglalkozom, és elég neki annyi, hogy több mindennel, és kész. Eddig egyetlen lány volt (3hónapja vagyok szingli, 1 hónapja randizgatok), akivel eljutottunk addig, hogy szex is legyen, ő speciel kiszúrta a 380 ezres monitorom, őt emiatt sajnálom is, mert aki így felismer egy 360hz-es monitort, az már rossz csaj nem lehet :D De sajnos szexuális téren nem illetünk egymáshoz, így lapozni kellett. De engem ne félts, inkább azon gondolkodj el, hogy hány normális hapsi nem kap lehetőséget a lányoktól, mert pl. az anyjának segített, aki felnevelte.

2022. jan. 28. 21:31
 34/56 anonim ***** válasza:
100%
Pl. ott van unokatesóm, németben dolgozott egész életében, 30éves koráig kb. bulizott, volt egy szakadt Celicája, aztán jónapot. Az anyjánál élt, keresett havi 1-1.5 milliót mai árfolyamon, megspórolt pénze 0. Minden pénzét az anyjának adta, meg a tesóinak. Összejött egy 2 gyerekes nővel, azóta házat vett, új autót, született egy saját gyerkőcük, és elvannak, mint hal a vízben. Szomorú történet lett volna, ha akkora seggfej a nő, mint pl. te
2022. jan. 28. 21:33
 35/56 anonim ***** válasza:
100%
Honnan tudod, hogy nincs megtakarítása?
2022. jan. 28. 21:35
 36/56 anonim ***** válasza:
89%

"Minden pénzét az anyjának adta, meg a tesóinak.Összejött egy 2 gyerekes nővel, azóta házat vett, új autót, született egy saját gyerkőcük, és elvannak, mint hal a vízben. Szomorú történet lett volna, ha akkora seggfej a nő, mint pl. te"

Hát, ez meg egy nagyon túlfantáziált történet lett, gondolod, ezt bárki beveszi?

30 éves koráig az anyjának meg a tesóinak feltétlenül szüksége volt a fia havi 1 milliójára, utána meg hirtelen már nem?

Az ilyen életképtelen családokban, ahol a felnőtt emberek képesek lejmolni a jobban kereső családtagtól, ott nem szoktak jó pofát vágni, mikor elzárják a pénzcsapot. Az egész család hirtelen meg tudott már élni, vagy mi?

Ne legyél már nevetséges. Találj ki valami jobbat.

2022. jan. 28. 21:42
 37/56 anonim ***** válasza:
0%

36/36

Ki mondta, hogy feltétlen szükségük volt rá? És ki mondta, hogy mindent nekik adta? Nagy részét elbulizta, elszórakozta, elcsavarogta.

Nem kell elhinni, teljesen mindegy. Azért az anyját nem nevezném életképtelennek, úgy nevelt fel 4 gyereket, hogy a férje németben dolgozva, havi nem ritkán 2000eurót (régen márkát) vert játékgépekbe. Óvatosan a szavakkal, te idióta :D

2022. jan. 28. 21:56
 38/56 anonim ***** válasza:
100%
Mert szerinted mindenki jol keres?
2022. jan. 28. 22:26
 39/56 anonim ***** válasza:
71%
Csak úgy eszembe jutott. Nekem (középkorú nő vagyok) egy régi 450eft értékű autóm van. Imádom! Egy ismerősömnek meg fel milliós biciklije. :)
2022. jan. 29. 02:52
 40/56 anonim ***** válasza:
71%
Nekem ez hatalmas red flag... te tudod hogy tudnál e jobbat
2022. jan. 29. 07:31
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!