Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkednétek egy olyan pasival, akinek 35 évesen csak egy biciklije, meg egy albérletszobája van?
Figyelt kérdés
Badoon ismertem meg,rendes meg minden, de valahogy kevésnek érzem ezt, ennyi idősen.Vidéki megyeszékhelyen dolgozik, de nekem is van egy kocsim, egy kis lakásom, pedig csak 28 éves vagyok.Lehetne ebből komoly kapcsolat, vagy hagyjam a fenébe?2022. jan. 28. 19:44
51/56 anonim válasza:
50: Mért, itt milliószor le volt írva, hogy a csajok a pénzre mennek, meg kocsira, meg nagy szerszámra, meg lakásra. Ezeket azért csak kitárgyalják az első randin, nem?
52/56 anonim válasza:
51
Neked ilyen tapasztalataid vannak? Nekem nem. Érdekes nőkkel ismerkedhetnek a népek itt :D
53/56 anonim válasza:
27 évesen ennyije volt. Belezúgtam, összeházasodtunk, hozzám költözött. Eltelt 14 év, született egy fantasztikus gyerekem. A házasságom tönkrement. Válni nem tudunk. A férjemnek nincs hova mennie. Nem tudom őt a híd alá küldeni, hiszen a gyerekem apja. Ha lenne lakása, már 5 éve elváltunk. 5 éve vagyok eltemetve. De nélküle nem született volna gyerekem
54/56 anonim válasza:
52: nekem semmilyen tapasztalatom nem volt még a nőkkel, mert incel vagyok.
37/f
56/56 anonim válasza:
Komoly kapcsolat nem lesz ebből az étterembe biciklin fog menni külön ha mentek?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!