Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sem az interneten sem pedig személyesen sem tudok beszélgetni a nőkkel,hogyan lehetne ezen változtatni?
Figyelt kérdés
Barátkozni sem tudok az egyetemen. Az ottani lányok is szó szerint levegőnek néznek. Maximum néhány lány csoporttársammal vagyok köszönőviszonyban. Ha egy lánnyal beszélgetnem kell akkor semmi sem jut az eszembe,hogy mit is kellene mondanom. Úgy érzem,hogy csak hülyét csinálok magamból és jobb lenne ha el is menekülnék onnan. Tudom,hogy csak kellemetlen társaság vagyok mindenki számára. Az internet keresztül is csak egy volt osztálytársammal szoktam beszélgetni. Az egyetemen szinte senki sem ismer annak ellenére sem,hogy évek óta egyetemista vagyok.2022. jan. 2. 18:26
21/35 anonim válasza:
hagyjuk is ilyen hozzáállással reménytelen vagy.
22/35 A kérdező kommentje:
Nem jelentem ki, hogy nem fogom megprobalni a tarskeresőt. Csak nem most rögtön fogom, ahhoz még egy kis bátorságot kell gyűjtenek.
2022. jan. 2. 22:29
23/35 A kérdező kommentje:
gyűjtenem*
2022. jan. 2. 22:30
24/35 anonim válasza:
Mitől félsz? Attól, hogy találsz valakit, vagy attól, hogy nem?
25/35 A kérdező kommentje:
Inkább attól,hogy találok és csak hatalmas csalódás lennék számára. Ha arra gondolok,hogy lenne egy párom számomra nagyon létidegen lenne. Félek az egésztől.
2022. jan. 3. 18:00
26/35 anonim válasza:
Akkor várj még. Igazából nem is akarsz senkit, csak azt gondolod, hogy "kéne", "itt lenne az ideje". Majd ha valaki szívenüt, nem fogsz gondolkozni.
27/35 A kérdező kommentje:
Mégis mikor jön majd el az ideje annak,hogy cselekedjek? Ismerve magamat az a véleményem sohasem fog változni,hogy Én nem vagyok a nőkhöz való. És ez ahogyan telik majd az idő egyre csak rosszabb lesz. Már lassan a húszas éveim közepén fogok járni.
2022. jan. 5. 12:01
28/35 anonim válasza:
Bocsánat, inkább szíventalál, így bíztató a kifejezés, akarom mondani: megtalálhatjátok egymást, és meg is fogjátok találni.
29/35 A kérdező kommentje:
Nem akarok közeledni, távol álljon tőlem. De mégis hogyan találhatnánk meg egymást, ha sehova sem járok és senki sem ismer engem.
2022. jan. 5. 12:06
30/35 anonim válasza:
" Én nem vagyok a nőkhöz való." Nagyon fiatal vagy még. Akkor fog változni, amikor eljön az ideje - igazán akarod és teszel érte.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!